Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Sis anys del millor Masoliver


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

06.06.2009 12:08

Sis anys del millor Masoliver

Sònia de Alba


Miquel Masoliver acaba contracte amb el Barça Sorli Discau. El defensa ha estat un jugador que ho ha donat absolutament tot per l’equip i pel Barça: “M’he endurit, he viscut, he guanyat moltíssims títols i m’he fet com a jugador i com a persona”.


La temporada 2003/04 Miquel Masoliver fitxava pel primer equip d’hoquei patins, procedent de l’Infante de Sagres portuguès. “Al principi va ser complicat perquè venia d’un altre tipus d’hoquei, d’una altra mentalitat de gent. Però tornava a casa”, ha recordat Maso que ha volgut ser el més sincer possible, en la línia del jugador i persona que tots hem conegut: “Ha estat una de les millors experiències que he viscut”.

Per al defensa de la Plana viure el Barça durant aquests sis anys “ha superat amb escreix les expectatives.” “M’he endurit, he viscut, he guanyat moltíssims títols i m’he fet com a jugador i com a persona.”

“He estat al millor club del món i ara sé el perquè. Perquè hi ha un gran treball i molt de talent. Això es demostra en el dia a dia. Els meus companys són fantàstics i tenen un gran talent i jo he pogut aportar el meu punt de gràcia i aprendre d’ells, que ha estat molt important”, ha desglossat un home que ha crescut a la pista però ho ha fet molt més fora d’aquesta.

Un jugador que ha arrelat molt

QM3D1574.jpgLa seva senzillesa i honestedat han estat referents tant dins com fora del vestidor.

“Per mi, Maso és una persona molt especial”, va voler destacar Alberto Borregán del seu company de taquilla al vestidor. Beto no és un home molt donat a les lloances ni als elogis gratuïts. De fet, el capità es va emocionar en parlar de Maso durant el sopar de comiat de temporada de l’equip.

Quim Paüls va recordar unes frases d’un filòsof hindú i les va dirigir al que ha estat fins ara jugador seu. “La generositat és donar més del que tens i tu ho has demostrat” i “l’orgull és acceptar menys del que et cal” són plenament atribuïbles al dorsal 4 del Barça Sorli Discau.

Des de la grada, “el patriota català” com el va titllar la Penya Sang Culé des que va decidir renunciar a la selecció espanyola en pro de la selecció catalana, el públic del Palau, i també el de les pistes contràries, han valorat Miquel Masoliver com un jugador íntegre.

“Sóc dur però no brut”, ha reconegut el mateix Maso assumint que ell entén aquest esport amb plena dedicació.

Operació del canell

ReusFCB2.JPGAquesta voluntat de donar-ho tot ha fet que posés l’equip i els interessos del grup per davant dels personals. Des de fa uns mesos el canell del jugador necessita una intervenció quirúrgica.

Després que el doctor del Barça Sorli Discau, Xavier Valle, comuniqués aquesta situació a l’entrenador Quim Paüls, la pregunta es va traslladar al jugador. Els problemes de lesions estaven marcant l’evolució d’una temporada complicada per al primer equip d’hoquei patins. I Maso va ser molt clar: “Jo creia que en certs moments l’equip em necessitava i havia de ser allà”.

Ara és l’hora de pensar en primera persona. Miquel Masoliver serà operat en els pròxims dies i podrà emprendre una nova etapa professional tranquil•lament.

Retorn a Vic

Miquel Masoliver torna al Roncato Patí Vic, equip en què va jugar durant cinc temporades al començament de la seva trajectòria esportiva professional. “És un altre rotllo”, ha comentat el jugador i ha continuat: “Vaig a un equip que actualment competeix amb el Barça i això per mi és molt positiu”.

“S’acaba una etapa i en comença una altra”, ha conclòs Maso, un jugador que serà molt recordat per tot el barcelonisme.
Sis anys del millor Masoliver
Els títols com a blaugrana
6 OK Lligues (2003/04, 2004/05, 2005/06, 2006/07, 2007/08, 2008/09)
4 Copes d’Europa (2003/04, 2004/05, 2006/07, 2007/08)
5 Copes Continentals (2004/05, 2005/06, 2006/07, 2007/08, 2008/09)
4 Supercopes d’Espanya (2004/05, 2005/06, 2007/08, 2008/09)
2 Copes del Rei (2004/05, 2006/07)
2 Copes Intercontinental (2005/06, 2008/09)


Comparteix a

Notícies Hoquei

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana