El Liceo, segon finalista

Hoquei patins

16.05.2009 19:03

El Coinasa Liceo és el rival del Barça Sorli Discau a la final de l’OK Lliga. El combinat gallec ha tret màxim profit a la seva pista i ha sentenciat en el quart partit contra un Vic que no ha pogut forçar l’empat de la sèrie.

Després del 4-1 en el tercer enfrontament, els homes de José Querido tenien la possibilitat de classificar-se per a la final de l’OK Lliga davant de la seva afició. El Coinasa Liceo ha dominat el partit amb el Roncato Patí Vic que, als tres minuts i mig, ha vist com Josep Manel Grasas ha aconseguit inaugurar el marcador.

4rt_Liceo-Vic_Foto_Dani_Fernxndez.jpgL’1-0 no ha fet perdre de vista l’objectiu als homes de Ferran Pujalte d’empatar la semifinal, ja que quedava molt de temps per endavant. Però, Grasas ha aconseguit superar novament Sergi Fernández. El 2-0, que ha arribat a falta de set minuts per arribar al descans, ha fet més mal.

A la represa, el Liceo ha continuat controlant el partit. I en un contraatac Jordi Bargalló ha trobat ben desmarcat l’home del dia, Grasas. El dorsal 4 del Liceo no ha fallat.

Ara sí, el Vic s’ha vist amb l’aigua al coll. Marc Torra ha pogut sumar amb rapidesa el primer gol visitant, quatre minuts després.

Però la situació no ha variat més. D’aquesta manera, el Coinasa Liceo és el segon finalista de l’OK Lliga i es trobarà a la darrera ronda amb el Barça Sorli Discau. La final començarà el cap de setmana de ve. També serà al millor de cinc partits, amb els dos primers amb el Palau com a escenari.
Foto interior: Dani Fernández
El darrer Barça-Liceo
Els catalans i els gallecs es van trobar en una final de l’OK Lliga ara fa 11 temporades. Va ser a la campanya 1999/00, un play-off que reeditava l’edició de la temporada 1998/99. Aquests són els dos darrers precedents d’una final d’hoquei patins entre el Barça i el Liceo. Aleshores, els blaugranes van aixecar el títol amb Carlos Figueroa a la banqueta.