Cap a Reus amb un 2-0 (3-1)

Hoquei patins

10.05.2009 18:39

El Barça Sorli Discau ha aprofitat al màxim el factor Palau i ha sumat els dos triomfs com a local en la semifinal de l’OK Lliga. Els blaugranes han dominat pràcticament els 50 minuts de joc.

Els homes de Quim Paüls viatjaran a Reus amb dues victòries de marge i amb la possibilitat que, si les coses van maldades, el Palau decidirà l’accés a la final. Dos gols al primer temps (López i Masoliver) i un més de Borregán a la represa han sentenciat un matx en què el Reus, mitjançant Gual, ha posat el 3-1 final.

Hoquei-control

QM3D3393.jpgLluny de ser un partit sense ritme i avorrit, els dos equips han apostat per començar el matx, això sí, assegurant les possessions i buscant els millors xuts per evitar sortides boges al contracop.

Precisament, en una pèrdua del Barça (posterior a una pèrdua de pilota del Reus), Marc Gual ha avançat files i ha pogut fer el passi cap a enrere per trobar Pedro Gil. Tot i xutar amb perill, el ‘killer’ reusenc ha estat ben cobert per la defensa blaugrana. El 0-0 ha continuat al marcador.

Abans d’aquesta acció els dos entrenadors ja havien començat la roda de canvis. Ordeig i Borregán han tornat a sortir des del la banqueta. El capità ha tingut al seu estick una de les ocasions més aplaudides del primer temps a 6’42” del descans. Carlos López ha estat murri i ha agafat per sorpresa a la defensa visitant enviant una bola llarga cap a Beto. Borregán no ha pogut superar a Trabal amb un moviment col•locat per ben poc.

Els primers, blaugranes

En aquest context ha arribat el primer gol del partit. Carlos López ha estat el més hàbil i ha deixat la bola al fons de la porteria de Trabal, aixecant la pilota en rebra-la de Masoliver, i obrint així el marcador 30 segons després del servei cap a Borregán.

I el dorsal 21 del Barça Sorli Discau se l’ha tornat a jugar amb el porter del Reus en la següent acció d’atac blaugrana. Però Guillem Trabal ha sortit molt bé a defensar-la.

En la recta final del primer període ha caigut el segon local. Després que Marc Gual veiés la segona groga, en la falta que ha executat el Barça Masoliver ha trobat la línia directa del gol. Amb el 2-0 s’ha arribat al descans.

Més Barça a la pista

QM3D3431.jpgLa sortida del segon temps ha estat molt dinàmic des de la persperctiva barcelonista. En 5 minuts de joc, els homes de Quim Paüls han disposat de tres pilotes gairebé cantades de gol. Totes tres ben aturades o refusades per Trabal. Dues de Carlos López i una més de Sergi Panadero han fet esclatar l’aplaudiment unànim d’un Palau que ha ofert una imatge magnífica pel que fa al nombre d’espectadors que s’han anat aplegant.

Borregán, de murri

El Barça Sorli Discau ha sabut controlar el joc davant d’un Reus cada vegada més ofegat. Els blaugranes han disposat d’una ocasió més per eixamplar les diferències. Borregán ha estat el més llest, colant la bola amb un suau toc d’estic gairebé des de la mateixa línia de gol. La pilota havia quedat morta després d’una assistència-xut de Mia Ordeig.

Tres minuts després Marc Gual ha pogut obrir el compte visitant amb una jugada d’orgull.

El mateix Gual ha llançat una falta directa a continuació però Egurrola l’ha desviada.

Vermelles directes

Durant el segon temps s'han assenyalat dues targetes vermelles directes força sorprenents i que, en tot cas, impediran els amonestats jugar el tercer partit. La primera, de Matías Platero. Segons l'acta arbitral per donar un cop amb l'estick al cap d'un contrari. Això ha estat al minut 10 de la segona part. I l'altra targeta l'ha vist Borregán per increpar els col·legiats en una altra falta xiulada rigurosa. El capità blaugrana l'ha vista a falta de set minuts de la conclusió.

A més, el Barça Sorli Discau tampoc no comptarà per al tercer partit a Reus amb Carlos López perquè ha vist la cinquena groga aquesta mateixa tarda.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3
ALNIMAR REUS DEPORTIU, 1

FC Barcelona Sorli Discau (2+1): Egurrola, Páez, Panadero, Teixidó, López (1) – cinc inicial – Masoliver (1), Ordeig, Borregán (1)

Alnimar Reus Deportiu (0+1): Trebal, García, Caldú, Gual (1), Gil – cinc inicial – Sánchez, Platero, Páez, Molet

Gols: 1-0, López (19’); 2-0, Masoliver (24’); 3-0, Borregán (39’); 3-1, Gual (42’)

Targetes: Blava per acumulació: Gual (Reus); López (FCB) / Vermella directe: Platero (Reus), Borregán (FCB)

Àrbitres: Galán i Melero