El Reus, a 'semis' de l'OK Lliga

Hoquei patins

26.04.2009 10:52

El Barça Sorli Discau torna a tenir com a rival l’Alnimar Reus Deportiu, en aquest cas a les semifinals de l’OK Lliga. Els reusencs van guanyar el Noia (4-3) en el tercer i definitiu partit dels quarts de final i es converteixen en semifinalistes.

El destí vol que es torni a jugar el clàssic dels clàssics en totes les competicions. A cinc dies de l’enfrontament dels quarts de final de la Lliga Europea entre reusencs i blaugranes, s’ha conegut que el Reus també serà el rival de l'equip de Quim Paüls a les semifinals de l’OK Lliga.

Una segona meitat de bogeria
Després d’una primera part sense gols, a la represa, el matx definitiu entre l'Alnimar Reus i el Noia Freixenet va embogir. Toni Sánchez va marcar dos gols en tres minuts per avançar els reusencs, però de seguida Cabestany va reduir distàncies en transformar un penal. Pedrito Gil va marcar el 3 a 1 pel Reus al minut 37.

Cabestany va agafar la responsabilitat de l'equip i va tornar a marcar (3-2). Però no havia passat ni un minut quan Gual va anotar el quart gol dels de Figueroa. Cabestany, però, va marcar el tercer gol del seu equip i del seu compte personal per mantenir l’emoció fins al final al Palau d’Esports de Reus (4-3). En un final d’infart, el marcador no es va moure i finalment l’Alnimar Reus va obtenir el passaport per a les semifinals de l’OK Lliga.

El desgast del rival afavoreix els blaugranes

El fet que els reusencs hagin jugat un tercer partit als quarts de final de l’OK Lliga afavoreix els blaugranes, que han tingut més temps de recuperació que el Reus per afrontar el partit de Lliga Europea i la Final a Vuit a Bassano. L’esforç físic de l’Alnimar Reus en aquesta eliminatòria de Lliga suposa un avantatge per als de Quim Paüls, sobretot en l’enfrontament més proper: els quarts de final de Lliga Europea, que tindrà lloc el dijous dia 30 a Itàlia.