Resolt en 10 minuts (6-0)

Hoquei patins

18.04.2009 18:14

El Barça Sorli Discau ha decidit el primer partit dels quarts de final de l’OK Lliga en poc més de 10 minuts de joc. Els blaugranes no han volgut especular ni un segon i han aprofitat al màxim el factor pista.

Un hat-trick de López i dos gols més de Páez i Ordeig han deixat un 5-0 en 13 minuts del primer temps. A la segona part el marcador el júnior Ferran Rosa ha posat el 6-0 final.

A tot això cal afegir l’absència d’Alberto Borregán. El capità, amb molèsties al taló, ha presenciat el partit però des de la llotja del Palau.

Màxima rendibilitat

QM3D7208.jpgEl play-off pel títol de l’OK Lliga ha arrencat, com és costum, al Palau. El Barça Sorli Discau ha encetat l’eliminatòria a casa, fet que s’ha guanyat per acabar líder de la fase regular, i element important en cas de desempat de l’eliminatòria. Però, a l’obertura dels quarts de final, els homes de Quim Paüls han fet la feina ben feta.

En dos minuts i mig, Carlos López ha rematat a gol el primer contracop de què ha disposat l’equip local. Gairebé ha estat la primera ocasió de perill clara del partit.

Cinc minuts després, en una altra transició ofensiva, Lluís Teixidó ha xutat des de la banda dreta. Tot i que Gascón ha desviat el xut, David Páez ha recollit la pilota i, des de l’esquerra, ha marcat el 2-0.

El Lleida ha tingut poc marge de reacció. I és que l’efectivitat dels blaugranes ha estat màxima. Mia Ordeig ha sorprès a la defensa lleidatana un minut més tard, quan ha caigut el 3-0.

I el 4-0 ha estat obra de Carlos López. L’argentí ha gaudit d’un encert elevat. Tant que, tot sol, ha acabat amb un hat-trick el primer temps. A falta de 13 minuts per acabar la primera part, el marcador del Palau ha ofert un incontestable 5-0.

Els darrers compassos del primer temps han servit perquè un dels dos júniors convocats, Lluís Ferrer, hagi pogut saltar a la pista.

Tranquil·litat

QM3D7183.jpgEl resultat còmode ha permès als blaugranes prendre’s el segon temps amb paciència. Això sí, ningú no ha renunciat a l’atac. Mia Ordeig ha estat a punt de sumar el sisè blaugrana tot just reprendre’s el partit.

Carlos López ha disposat del llançament d’un penal als tres minuts i mig de la segona part que tampoc no ha convertit.

I Miquel Masoliver, per partida doble, ha fet avortat l’esclat del Palau en un crit ‘interruptus’.

Així han anat passant els minuts i Paüls ha decidit donar entrada a l’altre júnior. La presència de Ferran Rosa ha servit per donar descans els sèniors i per continuar exhaurint els minuts en un partit decidit des de feia estona.

Canvi de porters

El Lleida Llista ha pogut sorprendre Egurrola a falta de 10 minuts per a la conclusió. Però Antoni Seró, ni de penal ni enganxant el refús, no ha inaugurat el compte particular dels de la Terra Ferma.

Aleshores Paüls també ha fet descansar Egurrola. Octavi Tarrés ha estat l’encarregat de mantenir la porta a zero durant els nou minuts finals de partit. Per part blaugrana, Ferran Rosa ha posat el llacet a un minut del final. El 6-0 definitiu, i l'únic gol del Barça al segon temps.

Dimarts, 21 d’abril, a partir de les 21.00h, el pavelló Onze de Setembre de Lleida acullirà el segon partit de l’eliminatòria. Si el Barça Sorli Discau guanyés, l’accés a la semifinal ja estaria fet i així l’equip blaugrana podria preparar amb una setmana llarga la Final a Vuit de la Lliga europea.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6
LLEIDA LLISTA BLAVA, 0

FC Barcelona Sorli Discau (5+1):
Egurrola, Ordeig (1), Páez (1), Teixidó, López (2) – cinc inicial – Masoliver, Rosa (1), Ferrer, Tarrés

Lleida Llista Blava (0+0): Gascón, Trilla, Giralt, Seró, Tomàs – cinc inicial – Capdevila, Navarro, Gaspar

Gols: 1-0, López (2’); 2-0, Páez (8’); 3-0, Ordeig (9’); 4-0, López (10’); 5-0, López (13’); 6-0, Rosa (49’)

Àrbitres: Valverde i Gómez