El Reus, rival del Barça a les 'semis'

Hoquei patins

20.03.2009 22:54

Sònia de Alba (Enviada especial)

L’Alnimar Reus Deportiu és l’equip a batre a la segona eliminatòria de la Copa del Rei. El Barça Sorli Discau viurà una nova edició del gran clàssic en el món de l’hoquei patins contra un dels equips de més pes.

Barça – Reus novament. El conjunt del Baix Camp també ha aconseguit l’accés per a les semifinals. En un partit molt igualat amb el Lleida Llista, els homes de Carlos Figueroa s'han imposat per 2-1. Els tres gols s’han produït durant el primer temps.

Pedrito Gil, al minut 13, ha aconseguit l’1-0 amb un fort xut. Nou minuts després, Francesc Gil ha empatat aprofitant una badada defensiva reusenca. Però la igualada ha durat molt poc. Pràcticament en la jugada següent de l'atac del Reus, Platero ha provat un xut llunyà i Toni Sánchez ha pogut desviar per despistar Gascón, el porter dels de la Terra Ferma.

Amb un resultat tan obert, al segon temps ha pogut passar de tot. Però cap dels dos conjunts ha estat encertat en la definició. El 2-1 li ha valgut al Reus el passi per a la semifinal.
El Barça, fins al descans
Després del partit de quarts de final, els jugadors del Barça Sorli Discau que han volgut han presenciat el darrer enfrontament entre l’Alnimar Reus Deportiu i el Lleida Llista Blava. Quim Paüls ha comentat als seus homes que tothom havia de ser a l’hotel per sopar tot just després del primer temps de la darrera eliminatòria de quarts. D’aquesta manera, els blaugranes han vist el 2-1.