El Liceo, primer semifinalista

Hoquei patins

19.03.2009 23:34

Sònia de Alba (Enviada especial)

El Coinasa Liceo ha fet servir el factor pista i un joc més resolutiu s’ha classificat per a les semifinals de la Copa. El Proinosa Igualada ha lluitat fins a on ha pogut, però a la recta final del matx els gallecs han sentenciat.

El Liceo ha sabut superar el primer escull. Per 6-3 el conjunt de Jose Querido s’ha imposat el Proinosa Igualada. Les baixes amb què ha arribat a la Corunya els de l’Anoia han estat un llast important. Tot i això, l’Igualada no s’ha deixat anar.

Els gallecs s’han avançat amb un gol de Lamas al minut 8 de partit. Un xut que ha entrat per l’escaire de la porteria de Balagué. 60 segons després Bargalló ja ha convertit el 2-0 en una acció que el porter igualadí ha acabat introduint ell sol.

El resultat advers no ha fet minvar la capacitat dels de Joan Carles. I, abans d’arribar al descans, Baliu amb Casanovas i un contracop excel•lentment culminat per David Busquets han valgut l’empat a dos.

A la represa, el Liceo ha tornat a ser el primer a marcar. Mitjançant una jugada encetada per Lamas i completada per Bargalló ha arribat el 3-2. Això ha passat al minut 31. I, fins al 45, el Liceo no ha pogut marcar més distàncies. Lamas, el millor home dels gallecs, ha estat capaç de driblar tota la defensa catalana per executar un xut fortíssim.

Baliu encara ha pogut sumar un gol més per l’Igualada. Però les forces han arribat fins aquí. Pablo Álvarez (5-3) i Lamas (6-3) han posat el llacet i la classificació definitiva.
El Vic supera el Noia

Al segon partit de quarts, el Roncato Patí Vic ha guanyat el Noia Freixenet per 4-1. A punt d'arribar al descans, Marc Torra ha aconseguit la primera diana. I el 2-0 ha arribat instants després, també obra de Torra.

A la represa, els de Pujalte han comprovat com la pressió dels de Sant Sadurní els ha donat resultat. I Feixas ha fet bona una acció d'Eloi Mitjans per posar el 2-1 i obrir més el matx. Nou minuts després Torra ha firmat el hat-trick. I encara havia de marcar-ne un més el davanter del Vic. Després que el Noia desaprofités un penal i una falta directa, un robatori dels de la Plana ha servit perquè el dorsal 9 del Roncato Patí Vic es lluís i tanqués un marcador amb pòquer de gols.