Més líders (5-3)

Hoquei patins

10.03.2009 22:37

El Barça Sorli Discau manté el liderat a l’OK Lliga tot i patir de valent per superar el cuer, i equip descendit, el Sitges. Els visitants han pogut avançar-se en tres ocasions i, fins al segon temps, els blaugranes no s’han imposat al partit.

El partit prometia perill. I així ha estat. La visita del cuer no agradava a ningú perquè dissabte hi ha un partit decisiu a la Lliga europea contra el Valdagno i la concentració podia estar dividida. El Sitges ho ha sabut aprofitar amb bon joc i gols. El Barça Sorli Discau, però, ha tingut marge i temps per redreçar el rumb d’un partit que al descans guanyava els del Garraf per 1-2.

A més, el Roncato Patí Vic ha perdut a Riazor contra el Liceo (4-2), fet que augmenta la diferència entre el primer (el Barça) i el segon (el Vic) a cinc punts

Un Sitges descarat

QM3D1580.jpgAl minut dos i mig de joc Alberto Borregán ha disposat d’un penal que no ha pogut materialitzar. Malgrat això, els blaugranes han intentat anar directes a la porteria contrària. Però el Sitges també han seguit la mateixa filosifa. Els de Navarrete, sense res perdre, han jugat sense pressió. I fruit d’una acció d’aquesta índole Sergio Miras, jugador format al planter blaugrana, ha batut Octavi Tarrés, el porter de la jornada.

Però el 0-1 ha valgut durant poc menys de quatre minuts. Els homes de Quim Paüls no s’han deixat intimidar – és més, anar per darrera al marcador ha estat una constant aquesta temporada -. Sergi Panadero ha encetat un contracop que Carlos López no ha desperdiciat.

L’empat ha semblat bo fins que el Barça Sorli Discau ha badat i Renom ha rematat a barraca.

L’1-2 ha estat vàlid fins al descans.

Molt partit per endavant

QM3D1550.jpgLa xerrada al vestidor ha fet sortir l’equip local per seriós si cap. Panadero ha tornat a empatar amb una acció de força. Però amb carisma Soteras ha fet esclatar la banqueta del Sitges dos minuts més tard.

El partit ha continuat molt obert i els dos equips han generat perill. Els blaugranes s’han enrabietat però no han perdut el toc de qualitat i així ha arribat l’empat a 3. Mia Ordeig ha buscat Carlos López creuant la bola i aquest Borregán que no li ha calgut més que posar l’estick perquè la bola superés per una ranura la porteria de Ribó.

El Sitges no s’ha encongit. Oriol Pena ha disposat d’una jugada en què només tocant la bola hauria marcat un altre gol. Però el jugador no hi ha arribat. Els blaugranes han continuat bregant i amb molt de patí han aconseguit capgirar per primer cop en tot el matx el marcador. Miquel Masoliver ha convertit el 4-3 que ha donat les regnes als locals.

Si més no a nivell de l’electrònic perquè els de Navarrete no han afluixat. Ara bé, el 5-3, convertit per Borregán en aprofitar una assistència de Mia Ordeig, ha tancat el partit i ha permès els blaugranes refermar-se al liderat.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
SITGES ARIAN, 3

FC Barcelona Sorli Discau (1+4):
Tarrés, Ordeig, Páez, Panadero (1), Borregán (2) – cinc inicial – Masoliver (1), Teixidó, López (1)

Sitges Arian (2+1): Ribó, Pena, Riba, Miras (1), Renom (1) – cinc inicial – Soteras (1)

Gols: 0-1, Miras (14’); 1-1, López (18’); 1-2, Renom (21’); 2-2, Panadero (28’); 2-3, Soteras (30’); 3-3, Borregán (33’); 4-3, Masoliver (41’); 5-3, Borregán (48’)