Victòria i liderat (1-3)

Hoquei patins

07.03.2009 21:39

El Barça Sorli Discau ha superat el Grup Castillo Lleida per 1-3. Els blaugranes, que han capgirat el resultat, tornen a ser els primers de l’OK Lliga, després de la derrota del Vic a la seva pista contra l’Alcoi.

La jornada ha estat rodona per al Barça Sorli Discau. En la primera de les cinc finals que els queden per al final de la fase regular, el conjunt que entrena Quim Paüls ha sumat tres punts indispensables per acomplir amb la seva part de la comesa. La segona condició ja no depenia dels blaugranes però s’ha conjugat en aquesta mateixa jornada. El Roncato Patí Vic ha perdut a l’Olímpic contra l’Enrile PAS Alcoi per 3-4, situació que torna a deixar el primer equip d’hoquei a la posició més alta de l’OK Lliga.

Lluís Teixidó ha estat un dels absents al partit a Lleida per unes molèsties físiques. El jugador descansarà el cap de setmana però s’espera que estigui bé per al partit de dimarts contra el Sitges al Palau. L’altra absència ha estat la del metge, Xavier Valle, per motius familiars.

El Lleida empeny i s’avança

Tot i que els dos equips han tingut les seves ocasions per obrir el marcador (en els primers compassos Borregán ha fet un pal, per exemple), una falta sancionada amb groga a Mia Ordeig ha acabat sent l’1-0. Antoni Seró, que ha caigut dins de l’àrea, ha xutat el penal que ha inaugurat el compte golejador dels de Quim López.

Això ha estat precisament després d’un minut de temps mort sol•licitat per Paüls, no acabant d’estar satisfet amb les accions que han provat els seus jugadors.

I no ha estat per intents dels blaugranes. Borregán ho ha provat a la contra, David Paéz, aixecant una mica la bola per sorprendre el porter lleidatà, López ha disposat d’un penal que ha fallat.

Tot és començar

Mentrestant, els locals no s’han arronsat. Gaspar ha tingut a l’abast marcar el segon del Lleida amb un contracop. Curiosament, del possible 2-0 s’ha passat a un 1-3 en qüestió de dos minuts.

Sergi Panadero ha empatat en l’acció posterior. El gol ha sorprès el públic que no se l’esperava.

Tot just treure de mig camp, Mia Ordeig ha vist desmarcat Carlos López que ha fallat a barraca, quan el més fàcil hagués estat marcar. El mateix jugador s’ha penedit per no haver posat l’1-2. Ara bé, han calgut poc menys de 20 segons perquè Panadero aconseguís situar en l’electrònic el segon gol blaugrana.

I el millor moment del Barça Sorli Discau en la primera part ha acabat amb l’1-3 amb un gran xut de David Paéz, amb què s’ha arribat al descans.

Més intensitat

El resultat advers ha fet el Llista sortir enrabietat a la represa. El partit ha entrat en una dinàmica força activa en què els dos equips han estat molt enèrgics en els seus moviments.

Egurrola ha salvat un parell de pilotes que anaven directes al fons de la xarxa. També l’actuació de Gascón ha estat de nota.

I se l’han guanyada a pols perquè els jugadors de pista no han abaixat el ritme. Si el Barça ha estat tant o més perillós que en la primera part, el Lleida ha provat de totes les maneres escurçar la diferència. Gil ha estat un dels homes més incisius i que ha portat de bòlit a la defensa blaugrana. El dorsal 5 del Grup Castillo ha estat present en gairebé totes les jugades que han neguitejat els de Paüls.

Malgrat la dinàmica del segon temps, l’1-3 ha prevalgut fins al final. Una victòria doble per al Barça Sorli Discau.

GRUP CASTILLO LLEIDA, 1
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

Grup Castillo Lleida (1+0): Gascón, Trilla, Gil, Giralt, Seró (1) – cinc inicial - Gaspar

FC Barcelona Sorli Discau (3+0): Egurrola, Ordeig, Páez (1), Panadero (2), Borregán – cinc inicial – Masoliver, Ferrer, López

Gols: 1-0, Seró, (13’); 1-1, Panadero (22’); 1-2, Panadero (22’); 1-3, Paéz (23’)

Àrbitres: Valverde i Melero