En línia ascendent (5-0)

Hoquei patins

28.02.2009 19:32

El Barça Sorli Discau s’ha imposat còmodament al Viva Habitat Blanes. El fet de no encaixar cap gol i golejar el rival consolida el joc dels de Quim Paüls, que han resolt amb solvència la jornada.

IMG_9944.jpgAmb l’oferiment de la Supercopa a l’afició blaugrana, el Barça Sorli Discau ha sumat els tres punts que buscava en la 25a jornada de l’OK Lliga. Quim Paüls ha comptat amb tota la plantilla. Fins i tot  Alberto Borregán. El capità ha aixecat la Copa al bell mig del Palau, tot i que durant el matx s’ha assegut a la banqueta i ha estat a disposició de l’entrenador per si calia.

Per sort per a tothom, no ha fet falta. La resta dels companys han fet un partit més que notable. En un partit vibrant, en què el Blanes no ha perdut la cara a l’atac, els dos conjunts han desplegat un joc ofensiu.

Un bon ritme de joc

La rapidesa en les accions han fet gaudir l’espectador. I el primer a culminar una d'aquestes ha estat Carlos López. Però l’argentí ha aixecat una mica massa l’estic i els àrbitres han invalidat el gol. Això ha passat al minut 9 de la primera part. Quatre minuts després, López ha tornat a marcar i aquest sí que ha pujat a l’electrònic. El dorsal 18 del Barça Sorli Discau ha estat molt hàbil, ha robat la pilota i ha superat Ernest Freixes amb un toc subtil.

Tot i que hi ha hagut jugades maques fins a arribar a la conclusió del primer temps, en un moment de davallada de tensió del Blanes, Miquel Masoliver ha aconseguit el 2-0 abans del descans.

Bona gestió del partit

QM3D8585.jpgAnar per davant en el marcador sempre afavoreix un Barça Sorli Discau que sap tenir la paella pel mànec. Mia Ordeig ha dirigit amb bon criteri l’organització del matx i el mateix jugador ha estat l’autor del 3-0 als pocs minuts de la represa.

Amb un Blanes condicionat per la falta de rotacions (Ramon Benito no ha pogut jugar per acumulació de targetes), els de Francesc Sucarrats han intentat fer tot el possible per no badar. Però la qualitat dels blaugranes s’ha tornat a fer palesa amb el 4-0. Lluís Teixidó s’ha fet una jugada a mida. El defensa ha robat, ha corregut i ha marcat.

Els intents per continuar augmentant la renda no han parat. Mia Ordeig ha fet un parell de pals, Sergi Panadero un altre i un insistent Miquel Masoliver també ha servit una pilota excel•lent a Carlos López que no ha pogut enganxar.

Però el cinquè gol ha arribat. En una boníssima combinació entre Ordeig i López, Carlos ha tancat el marcador, tot i que encara podria haver arribat algun gol més amb firma blaugrana.

Amb el bon partit del Barça, Paüls ha donat entrada a la pista el júnior Ferran Rosa, que també ha protagonitzat alguna jugada destacable.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
VIVA HABITAT BLANES, 0

FC Barcelona Sorli Discau (2+3):
Egurrola, Ordeig (1), Páez, Panadero, López (2) –cinc inicial– Masoliver, Rosa, Teixidó (1)

Viva Habitat Blanes (0+0): Freixes, Sánchez, Plaza, Armengol, Àlex Ridaura –cinc inicial– Kimi Ridaura

Gols: 1-0, López (13’); 2-0, Masoliver (25’); 3-0, Ordeig (32’); 4-0, Teixidó (34’); 5-0, López (47’)

Àrbitres: Mayor i Martínez

Incidències: Abans del partit s'ha ofert la Supercopa d'Espanya aconseguida contra el Noia Freixenet.