Supercampions (3-4)

Hoquei patins

25.02.2009 22:43

El Barça Sorli Discau guanya el Noia Freixenet en la tornada de la Supercopa d’Espanya. Els blaugranes han remuntat un 2-0 amb què el Noia ha intentat recuperar el desavantatge del primer partit. El primer equip d’hoquei aixeca la quarta Supercopa.

Sense Alberto Borregán en joc, baixa de darrera hora per unes molèsties a la cuixa, el Barça Sorli Discau ha lluitat per lligar la quarta Supercopa blaugrana en cinc edicions del torneig. El Noia, com havia promès, ha anat a per totes.

Amb les espasses en alt

El resultat de l’anada no ha cohibit a cap dels dos equips. Amb un repertori més que notable de joc ofensiu, les dues plantilles han estat al setge del contrari. Joan Feixas i David Cáceres no s’han estat de posar a prova un Egurrola que les ha vist arribar de tots els cantons.

També ha estat amb els cinc sentits ben desperts De Moya. Ara bé, el porter del Noia s’ha beneficiat del poc encert blaugrana. Carlos López sol a un metre del porter ha acabat clavant la bola en el pal. Això ha estat al minut 8 de joc.

Feixas marca el primer; Selva, el 2-0

QM3D7610.jpgSet minuts després Feixas ha pogut superar Aitor Egurrola en una acció de garra i enginy. El primer gol local no ha alterat gaire el plantejament de partit de cap dels dos equips. Tot i això, Quim Paüls, l’entrenador blaugrana, ha aturat el joc mitjançant un temps mort.

A la represa del minut, els blaugranes han anat directes a barraca però amb la sort adversa. La iniciativa de Carlos López, Mia Ordeig i també Miquel Masoliver no ha obtingut fruits.

En un contracop de banda a banda, l’acció d’Eloi Mitjans ha quedat avortada. També la de Carlitos, per Aleix Esteller que ha tallat molt bé la triangulació del Barça Sorli Discau. Però en la continuació de tira-línies del Noia, Josep Maria Selva ha aconseguit el 2-0 amb què s’ha arribat al descans.

Tota la carn a la graella

Ferran López ha esperonat els seus homes que no han cedit ni un pam tot just començar el segon temps. L’energia que han transmès els de Sant Sadurní s’ha traduït en un munt de jugades ben trenades però que han acabat topant amb un cada vegada més crescut Egurrola.

Els intents continus del Noia (molt ben portats per Feixas i Cabestany que han tingut més d’una pilota per augmentar encara més la renda) han viscut una davallada moral quan Mia Ordeig ha aconseguit el primer gol del Barça que feia posar l’eliminatòria en un 6-3.

QM3D7614.jpgI el neguit local ha estat major quan Lluís Teixidó ha posat l’empat a dos en una combinació amb Sergi Panadero (m. 35). I Mia Ordeig ha capgirat el partit i ha posat les bases sòlides del triomf de la final amb el 2-3.

El Barça s’adjudica el títol

Els intents del Noia Freixenet han continuat però, evindentment, el gerro d’aigua freda en forma de gols blaugranes ha fet minvar l’energia. Aquí és quan el Barça no s’ha arronsat. Carlos López, amb un xut fortíssim, ha comptat amb la col•laboració de la inèrcia perquè la pilota passés rodant pel mig de la porteria. De Moya no ha pogut fer res per impedir el 2-4.

Feixas, de penal, ha fet pujar el 3-4 definitiu. Ja no hi ha hagut temps per res més pel que fa al partit. I la final, ja estava més que sentenciada.

NOIA FREIXENET, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Noia Freixenet (2+1):
De Moya, Selva (1), Feixas (2), Cabestany, Cáceres – cinc inicial – Mitjans, Ros, Esteller, Esteve

FC Barcelona Sorli Discau (0+4): Egurrola, Ordeig (2), Paéz, Panadero, López (1) – cinc inicial – Masoliver, Ferrer, Teixidó (1)

Gols: 1-0, Feixas (10’); 2-0, Selva (24’) ; 2-1, Ordeig (32’); 2-2, Teixidó (35’); 2-3, Ordeig (38’); 2-4, López (42’); 3-4, Feixas (p) (47’)

Àrbitres: López i Veiga