Ple absolut

Hoquei patins base

19.02.2009 12:04

Ple absolut

La jornada en l’hoquei patins base va ser rodona. Amb la victòria del 1a Nacional, els quatre equips del planter van completar un cap de setmana amb èxit.

El treball obté la recompensa, tot i que costi. D’aquesta manera ha d’avaluar el segon equip del Barça Sorli Discau la tercera victòria de la temporada. Va ser a domicili, a Taradell. Els blaugranes van derrotar el conjunt d'Osona per 1-4. Tot i que continuen en la darrera posició de la Lliga, els nois d’Àlex Segura sumen punts vitals per intentar la permanència.

Triple triomf

Pel que fa als altres conjunts, Júnior, Juvenil i Infantil, tots tres van superar el repte.

Els nois d’Eduard Castro van viure un bon partit contra el Lloret. Tot i que fins al minut onze de la primera meitat el marcador no es va moure, els blaugranes van sortir molt intensos. Xavi Barroso, amb un xut exterior, va obrir l’electrònic. Només un minut després, el Lloret va empatar. Amb l’1-1 es va arribar al descans.

Al segon temps, el Barça Sorli Discau va demostrar la seva superioritat. Lluís Ferrer, de falta, Ignasi Genís i Albert Vergés van tancar el marcador.

Aquesta victòria fa que el Barça s’assegurin matemàticament la primera posició del grup D. Els blaugranes esperen els encreuaments dobles que hauran de definir els vuit equips amb dret de disputar la fase final del Campionat de Catalunya.

El Juvenil va vèncer el Cornellà per 6-3. El duel entre el primer i el segon classificat del grup C va ser dominat pels blaugranes, que continuen líders amb sis victòries i una derrota.

I els infantils van guanyar el Mollerussa per 9-3 i també van derrotar el Lleida, en jornada avançada per 0-14. Els de Francesc Linares continuen realitzant una temporada excel•lent.

Tot i que el partit amb el Mollerussa va ser molt travat, perquè els lleidatans es van tancar molt en defensa, els blaugranes van saber superar la situació amb xuts exteriors. Però del 2-0 a favor, el conjunt rival va arribar al descans amb empat.

A la segona part, l’atac i gol va ser més continu. I, en sis minuts, el marcador ja oferia un coixí de quatre gols a favor del Barça Sorli Discau. David Martínez, amb quatre dianes, Pau Gilabert amb 3 i Ignasi López amb 2 van ser els autors dels gols blaugranes.