Pel bon camí (3-1)

Hoquei patins

10.02.2009 22:50

El Barça defensa una setmana més el liderat de l’OK Lliga després de vèncer el Vilanova per 3-1. Ordeig ha obert el marcador i Masoliver ha marcat el segon abans del descans. Al segon temps, Panadero ha anul·lat l’efecte del gol de l’honor visitant.

Amb 54 punts el primer equip d’hoquei patins tanca la 23ª jornada de l’OK Lliga. El Barça Sorli Discau ha sabut encarrilar bé el partit i superar el moment d’incertesa amb el gol de Roger Rocasalbas. Panadero, en 40 segons, ha tornat a posar un marge còmode.

Costa arrencar

Tant al Barça Sorli Discau com al Vilanova l’Ull Blau han necessitat minuts de rodatge per crear jugades d’autèntic perill. Els dos equips han provat d’arribar a porteria, però la bona col•locació de les defenses o bé que els atacs no han estat resolutius.

Reacció en cadena

QM3D4005.jpgD’aquesta manera han transcorregut gairebé 20 minuts de partit. Els blaugranes han anat imposant el seu domini. I ha estat Mia Ordeig amb un xut des de gairebé el mig camp que ha superat David Arellano, el porter del Vilanova.

Després d’obrir el marcador, els locals han estat insistents. Malgrat fallar en les finalitzacions, les accions de perill han estat cada cop més clares.

El Vilanova ha hagut de recórrer a la falta per aturar una contra barcelonista. Oriol Palau ha comès la falta i Miquel Masoliver ha executat el llançament. Maso té l’instint golejador fi i, superant la tanca del Vilanova, ha marcat el 2-0 a falta de 30 segons perquè sonés la botzina de final de la primera part.

El Vilanova exaspera el Palau

Josep Lluís Del Riu, l’entrenador dels del Garraf, ha tingut una llarga xerrada amb els seus homes al vestidor. Tant que els àrbitres han hagut de cridar-los per segon cop. El públic barcelonista s’ha queixat amb xiulets de neguit. A més, la situació ha fet que David Arellano sortís amb més calma i desitjant sort els seus companys, fet que s’ha interpretat com a una vacil•lada cap als aficionats blaugranes.

Cop d’atenció

QM3D4074.jpgEl segon temps ha començat amb el Barça Sorli Discau duent la inciativa. Però ha estat Roger Rocasalbas el que ha escurçat les diferències amb un xut des del lateral. Això ha estat als 10 minuts de la represa. 48 segons després Sergi Panadero ha posat de nou les diferències més còmodes.

Joc esbojarrat

El darrer tram de partit ha ofert jugades més punyents però també menys ordenació defensiva. Encara el Barça ha disposat de dues faltes directes. Una xutada per Panadero, que Arellano amb la mà ha desviat, i una altra de Carlos López, que ha picat al pal.

Del Riu ha donat entrada als darrers minuts als jugadors més joves. Balbris i Mandirola han tingut presència en pista i poca cosa més.

El Barça Sorli Discau tornarà a l’OK Lliga dissabte dia 21 de febrer a la pista de l’Alnimar Reus Deportiu. Abans, hi ha partit de la Lliga europea. Els de Paüls s’enfronten el Roncato Patí Vic en la penúltima jornada de la fase regular. Els de Pujalte han guanyat per 1-3 contra el Grup Clima Mataró aquesta nit en la lliga domèstica.
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3
VILANOVA L’ULL BLAU, 1

FC Barcelona Sorli Discau (2+1):
Egurrola, Paéz, Panadero (1), Teixidó, López – cinc inicial – Masoliver (1), Ordeig (1)

Vilanova l’Ull Blau (0+1): Arellano, Boira, Julivert, Rocasalbas (1), Casadevall –cinc inicial – Palau, Balbris, Mandirola

Gols: 1-0, Ordeig (19’); 2-0, Masoliver (25’); 2-1, Rocasalbas (35’); 3-1, Panadero (36’)

Àrbitres: Valverde i López

Incidències: Abans de començar el partit de la 23ª jornada de l’OK Lliga s’ha fet un minut de silenci en memòria de Ramon Macià, exjugador de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona i pare del segon entrenador blaugrana, Sergi Macià.