Els empats també compten

Hoquei patins base

11.02.2009 15:50

El conjunt júnior va empatar amb el GEiEG a quatre gols. Tot i el repartiment de punts, el treball dels blaugranes va ser tant o més positiu que si haguessin guanyat.

En els equips de formació no només són importants les victòries. La progressió dels jugadors, encarada a la formació de professionals d’aquest esport i a nodrir el primer equip blaugrana, també es fa palesa amb resultats no plenament positius.

El matx disputat a Molins de Rei entre l’equip júnior del Barça Sorli Discau i el GEiEG va ser intens fins al darrer tram de partit.

Els gironins van plantejar una defensa molt tancada i van aprofitar molt bé les opcions al contracop. El 0-1 va arribar al minut i mig de partit i va servir fins al segon temps.

Aleshores, a la represa, després del 0-2 convertit pel GEiEG, els blaugranes van anar a per totes. Amb esperit i amb molta intenció, els nois d’Eduard Castro no es van deixar intimidar. Lluís Ferrer va marcar l’1-2 als cinc minuts del segon temps.

El GEiEG va tornar a marcar (1-3) en un altre contracop. Deu minuts molt intensos van possibilitar l’empat a tres gols. Joan Vázquez va marcar les dues dianes en aquest impàs.

A falta de tres minuts, Ferran Rosa, amb un xut exterior molt precís, va capgirar el marcador per primer cop en tot el matx.

Però l’equip visitant tampoc no es va arronsar. El GEiEG va establir el 4-4 definitiu a dos minuts i mig del final.

El punt deixa pràcticament enllestida la classificació del Barça Sorli Discau per a les eliminatòries. Tot i que no ho són encara matemàticament, els blaugranes són virtualment primers del grup D del Campionat Catalunya. Les set jornades anteriors han estat totes victòria.

Victòries del juvenil i de l’infantil

La resta d’equips del planter van acumular dos triomfs, els de l’equip juvenil i infantil, i una derrota. El 1a Nacional Catalana va caure contra el Tona per 2-1. Aquest marcador deixa els blaugranes cuers de la classificació.

El Juvenil, en canvi, és el líder del grup C del Campionat de Catalunya. Els de Juan Antonio González van superar el Cambrils per 6-2.

Els més petits, els infantils, van tornar a guanyar. Ara el Lloret va ser el que va rebre el correctiu de 7-0. Els del Barça Sorli Discau van apamar el partit des del començament. Màxima possessió de la bola i sense donar opcions al rival, els de Francesc Linares van marcar les diferències. Marc Julià (2 gols), Ignasi López (3 gols), David Martínez (1 gol) i David Yepes (1 gol) van ser els realitzadors de la jornada en blaugrana.