Tres punts guanyats a Les Comes (0-2)

Hoquei patins

08.02.2009 09:10

El Barça Sorli Discau es manté líder de l’OK Lliga. Els blaugranes han sumat tres punts treballats i molt suats davant d’un Igualada que ha estat assetjant durant els 50 minuts. Els gols de Borregán i Masoliver han valgut el triomf final.

El primer equip d’hoquei patins ha volgut dedicar la victòria a Les Comes al Sergi Macià. El segon entrenador del Barça Sorli Discau ha estat absent després que dijous morís el seu pare, Ramon Macià, ex jugador de la secció barcelonista. Aquest matí s’ha fet el sepeli.

Els jugadors blaugranes han estat sobris en defensa davant d’un joc intens i punyent del Proinosa Igualada. El gol marcat per Borregán a la primera part, i el segon aconseguit per Masoliver al darrer minut han servit per continuar a la part més alta de l’OK Lliga. El capità blaugrana, però, ha acabat expulsat del partit en veure la targeta vermella directa.

Ritme creixent

Posant les cartes a la pista des del primer minut, el Proinosa Igualada i el Barça Sorli Discau han trobat el ritme de patí molt ràpidament. I Albert Balagué i Aitor Egurrola han estat atents des del començament per aturar les jugades de murri del contrari. Edu Fernández, sempre perillós, i Alberto Borregán, activat, han posat a prova els reflexes dels porters.

Beto obre el marcador

I ha estat el capità blaugrana el que ha forçat l’error del dorsal 1 de l’Igualada. En un contracop amb superioritat numèrica blaugrana (Sergi Panadero ha caigut juntament amb dos jugadors locals en l’acció prèvia) David Páez ha dut la jugada molt bé. L’argentí s’ha passat la pilota per darrera de l’esquena per trobar el punt de suport en Lluís Teixidó que ha vist per l’altra banda Borregán. Beto s’ha permès el luxe d’aixecar la bola per superar Balagué.

Tot just després del 0-1 hi ha hagut una enganxada amb els esticks entre Borrgán i Jordi Creus. El blaugrana ha estirat fort per poder sortir a defensar i el jugador de l’Igualada s’ha adolorit d’un cop fortuït a la cara en la lluita. Els àrbitres no han estat al cas de l’acció i això ha provocat la recriminació unànime del públic.

Més intensitat

Cap dels dos equips no han cedit ni un pam de terreny. Al contrari. L’atac i intents de gol s’han accelerat, produint jugades maquíssimes però sense conseqüència en el marcador.

I això que tant els uns com els altres han estat amb el gol a la boca en nombroses ocasions. Una de les més clares ha estat en un nou contracop del Barça en què Masoliver ha acabat arrossegant la bola i aquesta ha picat en la barra del terra i en el travesser.

Amb el gol d’avantatge per part blaugrana ha acabat el primer temps. La segona part ha començat amb aquest marcador i amb la mateixa intensitat a la pista.

Una topada entre Panadero i Marc Navarro ha obligat al jugador de l’Igualada a ser atès. Navarro ha xocat amb la tanca i s’ha fet mal al braç.

Vermella per Borregán

Els homes de Joan Carles han continuat assetjant la porteria d’un Egurrola que ha avortat tots els intents enverinats dels de l’Anoia, sobretot duts amb l’enginy d’Edu Fernández.

Un moment complicat per al Barça Sorli Discau ha estat quan Alberto Borregán ha vist la targeta vermella directa per increpar els col•legiats. El capità ha hagut de presenciar el final del partit des del túnel de vestidors.

Fins a l’extenuació

El partit no ha abaixat les revolucions. Fins i tot les ha incrementat. Però el rellotge avançava. I al darrer minut de partit Miquel Masoliver ha sentenciat amb el 0-2, un gol que val la satisfacció per un treball extenuant i el liderat de l’OK Lliga una jornada més.
PROINOSA IGUALADA, 0
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 2

Proinosa Igualada (0+0):
Balagué, Navarro, Fernández, Busquets, Creus – cinc inicial – Baliu, Pelicano

FC Barcelona Sorli Discau (1+1): Egurrola, Páez, Panadero, Teixidó, Borregán (1)– cinc inicial – Masoliver (1), Ordeig, López

Gols: 0-1, Borregán (11’); 0-2, Masoliver (49’)

Targetes: Blava per acumulació a David Páez (15’), Miquel Masoliver (42’), Carlos López (47’); Vermella directa per Alberto Borregán (35’)

Àrbitres: Vidal i Alemany

Incidències: S’ha fet un minut de silenci abans de començar el partit en memòria del pare de Sergi Macià, el segon entrenador del Barça Sorli Discau.