Bon plantejament i victòria (4-0)

Hoquei patins

24.01.2009 21:38

El Barça Sorli Discau ha guanyat l’Alcoi i es manté líder de l’OK Lliga. Dos gols a la primera meitat, de Borregán i Ordeig, i dos més a la segona, obra de David Paéz i Carlos López, han servit per tancar un bon partit al Palau.

Els homes de Quim Paüls han aconseguit vèncer l’Enrile PAS Alcoi en un matx en què els blaugranes han estat serens i centrats. Tot i algun instant d’ansietat, els dos gols de la primera meitat han apamat el matx.

Ningú no s’arronsa

Els dos equips han donat la cara des del primer minut de partit. Temptejant el terreny, en el cas de l’Alcoi, i posant a prova el porter rival, en el cas del Barça, els dos conjunts han exposat les seves intencions ràpidament.

I els blaugranes, mitjançant un penal sobre Alberto Borregán comès per Marcelo López, el germà de Carlitos López, s’han avançat al marcador.

El gol del capità al minut 8 de partit ha estat vàlid fins gairebé el descans, malgrat que hi ha hagut ocasions a banda i banda per eixamplar les diferències.

Marcelo López ha donat un caire més actiu l’equip alacantí. Però els intents més perillosos han estat per part del Barça. David Paéz ha recuperat una bola que ha cedit a Borregán que, finalment, ha passat a Carlitos López, l’home més avançat, que ha tingut a l’abast el 2-0.

Finalment ha estat Mia Ordeig el que ha introduït la pilota a la porteria visitant. El segon gol blaugrana ha arribat al minut 21 de joc. I amb el 2-0 s’ha enfilat el túnel de vestidors.

Sense presses

QM3D0093.jpgA la represa, la intel•ligència ha primat sobre el parquet del Palau. El Barça ha disposat de dues pilotes seguides pero sorprendre un cop més el rival, però l’Alcoi també ha estat a l’aguaït. Pere Cañellas ha copsat el protagonisme en aquestes accions. Minuts després Diogo Lá també ha provat sort, sense èxit.

Borregán ha incidit sobre Navedo, el porter de l’Alcoi, aixecant la bola, al més pur estil creatiu de ‘Beto’.

Tot i això ha estat Marcelo López el que, de falta directa, ha ajustat el xut al pal de la porteria d’Egurrola. El blaugrana ha estat sobri i ha avortat la comesa visitant.

I dos gols més

I al tram final del matx han arribat els dos darrers gols. El tercer ha suposat un respir per al Barça que ha vist, ara sí, la victòria lligada. David Paéz ha estat l’autor del 3-0 en una acció a la contra en què l’argentí fins i tot ha pensat que era millor si el xut o assistir a un company.

Segons després, Carlitos López ha buscat la jugada per darrera de la portera. El dorsal 18 del Barça Sorli Discau sí que ha volgut passar la pilota a David Paéz però la falta de control ha fet que la bola tornés a ell i marqués descol•locant el rival.

El primer equip d’hoquei blaugrana ha tingut també la possibilitat d’aconseguir un cinquè gol. Un penal comès sobre Sergi Panadero no l’ha pogut convertir López.

D’aquesta manera, amb els quatre gols, el Barça continua líder de l’OK Lliga.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
ENRILE PAS ALCOI, 0

FC Barcelona Sorli Discau (2+2):
Egurrola, Páez (1), Panadero, Teixidó, Borregán (1)– cinc inicial – Ordeig (1), Masoliver, López (1)

Enrile PAS Alcoi (0+0): Navedo, Cañellas, ‘Chicho’, Santiago, Lá – cinc inicial – Illa, Ribot, Pérez, López

Gols: 1-0, Borregán (8’); 2-0, Ordeig (21’); 3-0, Páez (42’); 4-0, López (43’)

Àrbitres: Melero i Sanz

Incidències: Hi ha hagut un minut de silenci en memòria dels quatre nens morts a Sant Boi en caure el sostre d’un poliesportiu a causa del vent.