75% de victòries

Hoquei patins base

15.01.2009 15:46

El retorn de les competicions a l’hoquei patins base a 2009 manté una línia similar al final de 2008. A excepció del segon equip del Barça Sorli Discau, la resta del planter va vèncer els seus compromisos.

Mentre que el conjunt juvenil va arrodonir la jornada amb un 1-15 a favor, el de 1a Nacional va ensopegar contra el Masies de Voltregà per 3-1, el tercer classificat de la Lliga. Els nois que entrena Àlex Segura continuen a la part baixa de la classificació, lluitant però encara els falta una petita empenta per competir amb els equips més forts del Campionat.

Malgrat la classificació, el Barça Sorli Discau va desenvolupar un bon partit. Exercint una bona defensa, els blaugranes van tallar les ales al Masies, que intentava superar el rival amb el xut exterior. Des del punt de vista ofensiu, el Barça va estar més discret.

Tot i aquesta dinàmica, els nois de Segura no van poder evitar que al descans els de Voltregà arribessin amb un 1-0 a favor.

A la represa, els locals van continuar accelerats, volent tancar el matx el més ràpidament possible. I, en una contra de dos per un Joan Vázquez va poder empatar.

A partir d’aquest moment, els blaugranes van poder controlar més el joc i crear ocasions de perill. Però el millor jugador del Masies va ser capaç d’empalar la bola i fer pujar el 2-1. A falta de dos minuts per acabar el matx el Barça va poder equilibrar l’electrònic. Ocasions hi va tenir. El Masies de Voltregà va marcar el tercer gol al tram final en un intent dels visitants per tallar una bola.

Línia d’estabilitat

Mentrestant, tant els júniors com els infantils van superar el Lloret i el Mollerussa per 4-1 i 2-7 respectivament.

El conjunt júnior va haver de treballar per aconseguir el triomf. Tot i que l’inici de partit va ser molt mogut i en què els de la Selva van tenir força ocasions, va ser Lluís Ferrer el que va obrir el marcador. Però el Lloret no es va arronsar. Les jugades perilloses que trenaven els gironins van ser avortades per Carles Grau, el porter del Barça Sorli Discau.

Els nois d’Edu Castro van poder arribar al descans amb un 3-0 important per a la seva tranquil•litat. Dos gols més marcats per Ignasi Genís.

Però a la represa, tot i el bon paper de Francesc Campor a la porteria blaugrana, el Lloret va pressionar i va obtenir la recompensa amb el 3-1 a falta de nou minuts pel final.

Aquest resultat va generar incertesa. Però el Barça va saber respondre a la tensió. A un minut i sis segons de la conclusió Lluís Ferrer va tornar a marcar. Va ser el 4-1 definitiu.

Aquesta és la tercera victòria del Júnior blaugrana en la Lliga, partits importants ja que són prèvies a les eliminatòries que donen accés al Campionat de Catalunya.

Clínic d’hoquei base al Vendrell

D’altra banda, assenyalem que el pròxim 31 de gener l’Associació Espanyola d’Entrenadors d’hoquei patins (AEEHP) organitza unes sessions sobre la base al Vendrell, coincidint amb la Copa del Príncep i el 50è Aniversari del CE Vendrell.

El programa està composat per diferents xerrades en què entrenadors de la base blaugrana com Eduard Castro, i altres amb experiència a l’OK Lliga com Ricard Hernáez, ara tècnic del Cerdanyola de Primera Nacional, i Albert Folguera, ex entrenador del Reus, Igualada i Voltregà, les impartiran.

Les inscripcions s’han de fer trucant al 650 50 54 15 o al 679 30 29 72.