Represa sense gols (0-0)

Hoquei patins

03.01.2009 22:32

El Barça Sorli Discau ha sumat un punt a la pista del Mataró al primer partit de la segona volta de l'OK Lliga, un resultat que no satisfà l'equip de Quim Paüls que no ha estat capaç de materialitzar les ocasions que ha generat.

El primer equip d’hoquei patins ha empatat a 0 contra el penúltim classificat de l’OK Lliga. El Grup Clima Mataró, però, ha fet molt bé la seva feina. Els blaugranes, que no han començat el partit massa bé, sí que han pres el domini cap al darrer tram de la primera meitat. Fins a set ocasions de gol s’han arribat a crear però cap ni una ha superat Roger Fernández, el porter del Mataró.

Desencert ofensiu

A la represa, el Barça Sorli Discau ha augmentat el percentatge de possessió de pilota. El problema ha continuat sent el mateix. Poca precisió en la finalització. A més, al joc d’atac li ha mancat una continuïtat que, potser, hagués ajudat a obrir el marcador.

En qualsevol cas, els 50 minuts han acabat i s’ha consumat el repartiment de punts. Els blaugranes acumulen ja 38 punts i es mantenen com a líders. Ara, en solitari, perquè el Roncato Patí Vic ha perdut contra el Reus (0-2).