Hoquei patins

24.11.2007 21:18

Jornada enllestida (1-3)

El Barça Sorli Discau ha sumat tres punts més a la pista de l’Esfer Oviedo. Els blaugranes han acomplert l’escomesa contra el cuer en la dotzena jornada de l’OK Lliga.

No era fàcil per als blaugranes canviar la mentalitat després d’haver jugat la setmana passada contra el Follonica i de tots els cops que van patir. D’entrada, Mia Ordeig continua sent baixa. Però el Barça Sorli Discau ha estat seriós quan ha tocat i l’equip ha guanyat.

Els de Quim Paüls han sortit una mica freds. I això que l’ambient a Oviedo ha estat calent. La pista de l’Esfer estava plena a vessar. 1.000 espectadors han vist com Sergi Panadero ha marcat el primer gol als 10 minuts de joc.

Els blaugranes han tingut la possessió de la bola, i això ha estat definitiu en el triomf del Barça. Cinc minuts després de l’0-1, Borregán ha aconseguit el segon dels visitants. Tot i això, l’Oviedo ha marxat al descans escurçant la diferència al marcador. Carlos Maggio ha batut Octavi Tarrés, porter titular en la jornada d’avui.

A la segona part, un gol més

Quan feia poc que havia començat el segon temps, el Barça Sorli Discau ja ha sentenciat. Lluís Teixidó també ha vist porta. Amb l’1 a 3 s’ha tancat el marcador, però no les ocasions de gol, sobretot les blaugrana. Els de Paüls han pogut augmentar la diferència al marcador, però han fallat en la definició final. En qualsevol cas, el Barça referma encara més el lideratge a l’OK Lliga, en què ja suma 34 punts.

Propera jornada, Vilafranca

El Barça Sorli Discau disputarà la tretzena jornada de l’OK Lliga al Palau. Dissabte els de Paüls rebran un altre equip que ha ascendit a la Divisió d’Honor, el Vilafranca. A diferència dels jugadors de l’Oviedo, els del Penedès han començat molt forts. Després d’onze jornades, són sisens, amb sis victòries, un empat i quatre derrotes. I, d’aquesta manera, visitaran el Blaugrana, perquè el matx contra el Voltregà no el disputaran fins al 5 de desembre, a causa del Mundial júnior de Xile.

LA FITXA
ESFER OVIEDO, 1
FCB SORLI DISCAU, 3

Esfer Oviedo (1+0):

Navedo, Maggio (1), Guerra, Pérez, Álvarez –cinc inicial- Candanedo

FCB Sorli Discau (2+1):
Tarrés, Teixidó (1), Panadero (1), Páez, Borregán (1) –cinc inicial- Egurrola, Masoliver, López, Borja

Gols: Panadero 0-1 m.10; Borregán 0-2 m.15; Maggio 1-2 m.17 –descans- Teixidó 1-3 m. 30