FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

17.11.2007 12:31

L’infern rep el Barça

Carles Cascante


L’infern de Follonica rep el Barça aquesta nit. Els homes de Quim Paüls tenen el test més complicat del que portem de temporada, fins i tot més complicat que la visita a Reus. I és que el Barça Sorli Discau mai ha guanyat a la pista italiana.


El partit començarà a les 21.00 hores i no serà retransmès per cap cadena de televisió. De fet, l’estratègia local per guanyar aquest partit ja va començar fa unes setmanes, quan la directiva italiana va decidir anar endarrerint un horari que, en principi, estava establert a les 18.00 hores. Per tant, cap cadena de televisió podrà donar fe del que passi a la pista italiana, una pista en què els jugadors i els tècnics barcelonistes ja han viscut situacions insòlites, com apagades de llum i endarreriments sense motius a l’hora de començar el matx.

Com arriba el Barça

L’equip barcelonista arriba pletòric de moral. I és que el Barça Sorli Discau arriba a aquest partit de Lliga Europea imbatut a l’Ok Lliga, en la qual només ha cedit un empat, a la pista del Noia Freixenet (1-1). Pel que fa a la temporada en general, l’equip blaugrana només ha perdut un partit, el corresponent a la tornada de la Supercopa d’Espanya, jugada a Reus (2-1). Quant a la competició europea, el FC Barcelona només ha jugat una jornada, en què va superar amb absoluta claredat l’RHC Wimmis suís (7-1).

Pel que fa a l’equip en sí, la millor notícia ha estat la ràpida recuperació d’un home fonamental per als esquemes de Quim Paüls: Sergi Panadero. Operat el 10 d’octubre del colze dret, el jugador, gràcies a la bona tasca del fisioterapeuta de l’equip i dels serveis mèdics del club, ha avançat un pèl els terminis de la seva recuperació i la seva baixa no s’ha notat pràcticament. Ara bé, el que sí que s’ha notat és la seva tornada. Amb una càrrega de partits menor que els seus companys, Panadero està resultant decisiu i fonamental.

El rival

El veterà Follonica es torna a creuar en el camí d’un Barça que mai ha aconseguit superar els italians a domicili. Serà la quarta vegada que el FC Barcelona Sorli Discau visitarà aquesta complicadíssima pista i l’objectiu no és cap altre que treure alguna cosa positiva per a la classificació final d’aquest grup A de la Lliga Europea d’hoquei patins. Per això, però, caldrà superar un equip ple de jugadors amb un enorme talent. L’única pega que tenen és la seva veterania, que els pot passar factura en algun moment del matx.

Enrico_Mariotti_2.jpgEn la plantilla que entrena el germà gran dels Mariotti, Massimo, hi destaquen, per damunt de tot, dues parelles més de germans, els Michielon, Alberto i Alessandro –dos portents físics de 35 anys que, a més, són bessons-, i els Bertolucci, Mirko i Alessandro, de 35 i 38 anys, respectivament. També cal destacar la presència de dos exblaugranes, Enrico Mariotti, de 38 anys, i l’exjúnior del Barça, Marc Pallarés.

Les frases dels protagonistes

Quim Paüls

“Esperem un partit complicat, com tots els que hem jugat en aquella pista. Coneixem les dificultats amb què ens trobarem, però hem de saber ser forts mentalment i fer el nostre joc. Després ja sabem que els col•legiats tindran pressió i que a la pista hi hauran un ambient molt fort”.

Lluís Teixidó

“La temporada passada ja vaig tenir l’oportunitat de visitar ‘l’infern’ amb la samarreta del Reus, i la veritat és que és una pista que impressiona. És un pavelló molt petit en el qual, però, el públic juga un paper molt important. De tota manera, esperem guanyar”.
Fotos: Follonicahockey.com
Fotos: Follonicahockey.com

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana