Hoquei patins

04.11.2007 12:05

Masoliver i Tarrés, subcampions

La selecció catalana d’hoquei patins ha perdut a la final de la Copa Amèrica contra l’Argentina per 2 gols a 4. Els blaugranes Masoliver i Tarrés tornaran a Barcelona amb el títol de subcampions.

Després d’una gran participació al llarg de tota la competició, la selecció catalana d’hoquei patins ha perdut el seu primer partit a la final davant l’Argentina (2-4). Els del Jordi Camps, doncs, han quedat subcampions de la Copa Amèrica.

Domini argentí

Els argentins s'han mostrat superiors des del primer moment. De fet, sempre han anat per davant en el marcador. Morilla ha inaugurat el marcador en el minut 13. Marc Navarro ha estat l’encarregat de signar l’empat, en el 19. Abans del descans, Lucas Martínez ha tornat a avançar el seu equip, però encara hi ha hagut temps per a un nou empat, obra del blaugrana Miquel Masoliver, que ha fet el segon abans del descans.

Però a la represa novament l’Argentina s’ha avançat en el lluminós, mitjançant Lucas Ordoñez. Els catalans no han pogut tornar a retallar distàncies, i menys quan el mateix Ordoñez ha fet el quart i definitiu gol, que donava a l’Argentina el títol de campiona de la Copa Amèrica.
La Copa Amèrica del 2010, a Catalunya
Ja es coneixen les quatre pròximes seus de la Copa Amèrica. L'any vinent es jugarà a San Juan, a l’Argentina. A partir d’aleshores la competició se celebrarà de manera biennal per no coincidir amb el Mundial. Així doncs, l’any 2010 serà la següent cita, que es disputarà a Catalunya. El 2012 se celebrarà a Colòmbia, i el 2014, a Xile.