Hoquei Patins

03.11.2007 20:45

Massa líder (8-1)

Carles Cascante

No hi ha hagut lloc per a la sorpresa. Malgrat que al descans el FC Barcelona Sorli Discau guanyava per la mínima (2-1), a la represa els jugadors de Paüls han dominat perfectament la situació i han posat la cinquena marxa.

El Lloret s’havia avançat mitjançant un bon gol de Rodri, però vuit segons més tard, un clar penal sobre Borregán ha estat transformat pel propi capità blaugrana (1-1). Dos minuts més tard ha estat Sergi Panadero el que ha marcat el millor gol col•lectiu del matx, després d’una jugada de tiralínies, amb passada final de Mia Ordeig i rematada a boca de gol de Panadero (2-1). Amb aquest curt resultat s’ha arribat al final dels primers 25 minuts reglamentaris.

Allau de gols

A la represa, l’equip de Quim Paüls ha decidit posar la cinquena marxa i ha sortit disposat a sentenciar per la via ràpida. I així ha estat. Amb un minut transcorregut, Mia Ordeig, a la mitja volta, ha colat la bola per l’escaire esquerre de la porteria d’un Serra que s’havia mostrat força segur al llarg de la primera part (3-1).

A més, una altra bona notícia és que Sergi Panadero i Carlitos López segueixen amb la seva particular lluita de golejadors. Si aquest passat dijous ambdós jugadors van marcar per partida doble a Mataró, aquest dissabte al Palau ho han tornat a fer demostrant que estan en un òptim estat de forma per encarar un dels trams més decisius de la temporada i han tornat a bigolejar. El 7-1 ha estat obra de Borregán, que també ha marcat dos gols.

Tres minuts d’or per al júnior

Tornant al partit, cal destacar també que l’últim gol, el 8-1, ha estat marcat pel júnior Lluís Ferrer, que ha sabut aprofitar perfectament els poc més de tres minuts que li ha donat el cos tècnic del FC Barcelona Sorli Discau. Ferrer ha desviat un xut llunyà de Mia Ordeig i ha despistat per complet el porter visitant Serra.

LA FITXA

FCB SORLI DISCAU, 8
GRUP LLORET, 1

FCB SORLI DISCAU (2+6): Egurrola, Ordeig (1), Páez, Panadero (2), Borregán (2) –cinc inicial-, Teixidó, López (2) i Lluís Ferrer (1).

GRUP LLORET (1+0): Serra, Rodri (1), Pelicano, Martos, Marc Tibau –cinc inicial-, Garcia, Cortijo i Crespo.

Gols: 0-1, Rodri (min. 9); 1-1, Borregán, de penal (min. 9); 2-1, Panadero (min. 11); 3-1, Ordeig (min. 26), 4-1, Carlitos López (min. 34); 5-1, Carlitos López (min. 43); 6-1, Panadero (min. 46); 7-1, Borregán (min. 47); 8-1, Lluís Ferrer (min. 49).

Àrbitres: Prades i Rubio