Hoquei patins

03.11.2007 10:42

A la final (2-1)

Carles Cascante

Un gol del jugador del Reus Deportiu, Jordi Molet, ha donat el passi a la gran final de la Copa Amèrica a Catalunya. Els catalans han superat Xile en una semifinal molt igualada que s’ha decidit en el temps afegit.

Els de Jordi Camps han patit per superar un rival que havien apallissat en la primera fase del campionat (5-1). Els xilens han forçat la pròrroga, però han caigut per culpa d'un gol d'or de Jordi Molet, que ja en suma 12. En el temps reglamentari, el mateix Molet havia inaugurat el marcador en el minut 23, després que s'hagués arribat al descans sense gols, però l'equip xilè havia aconseguit empatar sis minuts més tard gràcies a un contracop finalitzat per Nicolás Fernández. El jugador més destacat del partit ha estat el porter xilè Miguel González, que ho ha aturat gairebé tot, dos penals inclosos.

Argentina, l’altre finalista

El rival de Catalunya a la final serà l'Argentina, que ha guanyat el Brasil per 6 a 5, amb gols de Lucas Ordoñez (2), Francisco Roca (2), Lucas Martinez (1) i Pablo Saavedra (1), en un partit molt emocionant. La gran final començarà a les 24.00 hores i serà retransmesa en directe pel Canal 33.
LA FITXA
CATALUNYA, 2
XILE, 1

Catalunya (1+0+1): Octavi Tarrés, Xavi Lladó, Ivan Tibau, Miquel Masoliver i Jordi Molet -equip inicial- Eloi mitjans, Jordi Carbó, Marc Navarro i Albert Casanovas.

Xile (1+0+0): Miguel González, Nicolás del Campo, Abraham Paredes, Alonso Jiménez i Nicolás Fernández -cinc inicial- Diego Miranda, Ricardo Cáceres, Nicolás Flores i Juan Pablo de la Torre.

Àrbitres: Leonardo Agra (Brasil) i Jim Jost (Estats Units).

Gols: 1-0 Jordi Molet (min. 23); 1-1 Nicolás Fernández (min. 29); 2-1 Jordi Molet (min. 2 pròrroga).