Hoquei patins

02.11.2007 08:48

Semifinals servides

La selecció de Catalunya ja sap quin serà el seu rival a les semifinals de la Copa Amèrica. L’equip de Jordi Camps no coneix la derrota en aquesta competició i ahir va superar els amfitrions, el Brasil, per un clar 3 a 0.

Jordi Carbó, Xavi Lladó i Eloi Mitjans, amb el novè gol que fa en aquest campionat, van ser els golejadors. L'altra semifinal la jugaran l'Argentina i el Brasil. El partit contra el Brasil es va encarrilar molt aviat, ja que, als tres minuts, Carbó va fer el 0-1. Quatre minuts després, Xavi Lladó va fer passar la bola entre les cames del porter Souto.

Masoliver_CAT.jpgA la represa, les dues seleccions van continuar oferint un partit anivellat fins que el pitxitxi català, Eloi Mitjans, va fer el 0 a 3. El balanç golejador de Catalunya és més que òptim, ja que té 48 gols a favor en sis partits jugats i només n'ha encaixat 5. Les xifres, per tant, fan que el combinat català miri amb optimisme la cita de les semifinals contra Xile. El matx es jugarà divendres a les 23.45, hora catalana.

El precedent amb Xile, 24 hores abans

Catalunya ja sap el que suposa derrotar Xile. De fet, en poc més de 24 hores les dues seleccions es tornaran a veure les cares. Dijous al matí, Catalunya va superar els sud-americans per 5 gols a 1. Com no podia ser d’una altra manera, el jugador del Noia Freixenet Eloi Mitjans va fer doblet, mentre que els altres tres gols van ser obra del capità Ivan Tibau, de Navarro i de Molet. El gol xilè va ser obra de Diego Mirando.