Hoquei patins

31.10.2007 10:58

Segona jornada amb dues victòries

La selecció catalana d’hoquei patins continua invicta a la Copa Amèrica. Les golejades davant Sud-àfrica i Colòmbia han estat un pur tràmit per als de Jordi Camps, que continuen intractables a la competició.

La segona jornada de la Copa Amèrica ha resultat un passeig per a la selecció catalana, en la qual participen els blaugranes Octavi Tarrés i Miquel Masoliver. Els catalans han disputat dos partits en un dia però això no ha estat cap problema per a ells. En el primer partit del dia, els de Camps s’han imposat amb facilitat a una dèbil Sud-àfrica per un contundent 10-1.

Golejades en augment

El segon partit del dia ha enfrontat la catalana amb Colòmbia. Els de Camps van apallissar el seu rival per 11 a 0 en un partit en què es van tornar a mostrar superiors. Al descans, ja guanyaven 7 a 0. En la golejada també va participar el blaugrana Masoliver, amb un gol a la segona part.

La selecció catalana lidera la classificació amb els mateixos punts que l’amfitriona, el Brasil. Els catalans disputen un partit aquesta tercera jornada contra els Estats Units (16 h, hora catalana).