Hoquei patins

30.10.2007 09:55

Catalunya debuta amb triomf (6-3)

Carles Cascante

La selecció catalana d’hoquei patins ha debutat aquesta matinada a la Copa Amèrica amb victòria davant l’Argentina per 6 a 3. Els blaugranes Miquel Masoliver i Octavi Tarrés han estat titulars.

La selecció dirigida per Jordi Camps va patir de valent per superar una combativa Argentina. El combinat sud-americà, format íntegrament per jugadors Sub-20, va dominar el partit fins arribar al descans. A la represa, però, la bona tasca de jugadors com Eloi Mitjans va acabar de decidir el debut dels catalans en aquesta Copa Amèrica. El jugador del Noia Freixenet va ser el màxim golejador del partit, amb tres gols.

Un cinc inicial experimentat

El seleccionador català, conscient de la dificultat del partit, ha apostat per un cinc inicial veterà i amb experiència liderat pels jugadors del FC Barcelona Sorli Discau Octavi Tarrés i Miquel Masoliver. Van completar l’equip inicial el capità Ivan Tibau, Jordi Carbó i Eduard Molet.

Una represa més animada

Després d’un primer temps en què els argentins dominaven per 1 a 2, a la segona part, el capità Ivan Tibau ha tornat a posar la igualtat en l'electrònic (2-2). Tot i això, Lucas Ordóñez, sis segons més tard, ha situat novament els argentins per davant. A partir d'aquí s'ha imposat la superioritat catalana i, en qüestió de minuts, Jordi Molet ha fet el 3-3. Poc després, Catalunya s’ha tornat a avançar amb el 4-3, que ha signat Eloi Mitjans en el minut 13. Ha estat el preludi del que vindria després. El jugador del Noia també ha estat l'autor del 5-3, un minut més tard. Quan faltaven dos minuts per al final, Xavi Lladó ha fet el 6-3. En l'últim minut, Octavi Tarrés ha aturat un penal a l'Argentina.
Els altres partits
Xile, 8 - Sud-àfrica, 1

Brasil, 9 – Estat Units, 3

La Copa Amèrica continua dimarts. Catalunya disputarà dos partits, el primer a les 12.30 (hora catalana) davant Sud-àfrica, i el segon, a les 23.30 (hora catalana) davant Colòmbia.