Hoquei patins

27.10.2007 21:58

El líder no dóna opció (5-1)

Carles Cascante

No hi ha hagut sorpreses i el líder no ha tingut pietat del penúltim classificat de l’Ok Lliga. Els homes de Quim Paüls, que avui, a més, han recuperat Sergi Panadero, han patit en el primer temps, però a la represa han golejat un feble Lleida.

El matx ha tingut més història de la prevista. A priori, les diferències entre ambdós equips –líder i penúltim- eren abismals. Però ja se sap. Aquests partits sempre tenen trampa i el rival ha jugat de tu a tu als de Paüls en un primer temps en què ha destacat la figura de l’avui porter titular Octavi Tarrés.

Els jugadors del FC Barcelona Sorli Discau -que, en els minuts previs al partit, han ofert el títol de la Supercopa d’Espanya a l’afició del Palau- han fet bons els pronòstics finalment i han superat amb claredat el Grup Castillo Lleida, malgrat que al descans s’ha arribat amb empat a un. L’equip que entrena Quim López, tot i tenir una plantilla compensada en què destaquen el porter Gascón i el davanter Marc Soler, ha anat a remolc a partir de la represa i ha sucumbit a l’allau de joc blaugrana.

Panadero, una gran notícia

La recuperació de Sergi Panadero, que el 10 d’octubre va ser intervingut quirúrgicament del colze dret, ha estat la millor notícia del partit a banda del triomf final. L’osonenc ha jugat uns bons últims minuts del primer temps, però ha destacat a la represa, tant en tasques ofensives com defensives. La seva polivalència és un dels millors regals que pot tenir un equip campió com el Barça. El ‘9’ del Barça Sorli Discau ha treballat de valent i ha obtingut el premi del gol quan tan sols havien passat quatre minuts de la segona part.

L’excel•lent paper defensiu que ha fet David Páez també es mereix una menció a banda. És un jugador que estem acostumats a veure en la zona d’influència de l’atac blaugrana, però que aquest dissabte s’ha buidat en tasques defensives davant d’un Lleida que, mitjançant Gil i Soler, ha creat força perill en el primer temps.

LA FITXA
FCB SORLI DISCAU, 5
GRUP LLEIDA CASTILLO, 1

F CB Sorli Discau (1+4): Tarrés, Masoliver, Teixidó, David Páez (1), Alberto Borregán (1) –cinc inicial-, Panadero (1), Ordeig (1) i Carlitos López (1).

Grup Castillo Lleida (1+0): Gascón, Gil, Soler (1), Sánchez, Galán –cinc inicial-, Trilla, Ribot i Seró.

Gols: 1-0, Borregán (min. 10); 1-1, Soler (min. 14); 2-1, David Páez (min. 28); 3-1, Panadero (min. 30); Carlitos López, de penal (min. 35); 5-1, Ordeig (min. 38).

Àrbitres: Galán i Penas