Hoquei patins

14.10.2007 14:02

El Voltregà planta cara (3-0)

Carles Cascante

Malgrat el 3-0 final, el Barça Sorli Discau ha tingut més problemes dels previstos davant d’un Güell Voltregà que ha plantat cara. Els homes de Quim Paüls han marcat un parell de gols abans del descans. Borregán ha tornat a ser el líder de l’equip.

Han hagut de passar onze minuts perquè el Barça veiés porta per primera vegada. El gol, després d’un clar penal comès sobre David Páez, ha estat obra d’Alberto Borregán. Fins llavors, el jove Voltregà –només té cinc júniors- ha plantat cara de valent a un Barça que s’ha sabut dosificar pensant en l’important partit de dimarts a la pista del Noia. La baixa de Sergi Panadero, a més, ha estat un altre factor a tenir en compte en aquest matx. Teixidó ha ocupat el seu lloc en el cinc inicial. La primera part ha acabat 2-0 i a la represa, molt més ‘light’, Borregán ha tancat el partit després d’una bona contra iniciada per Mia Ordeig.

Protestes visitants

El partit ha començat bé per als interessos blanc-i-blaus. De fet, quan faltaven pocs segons per començar, l’equip d’Albert Folguera ha estavellat una bola al travesser. El Barça Sorli Discau, però, ha aconseguit espolsar-se el domini inicial dels osonencs i a poc a poc ha començat a trenar jugades de perill sobre la porteria del jove Xavier Puigví. El porter del Voltregà ha tingut cada cop més feina a mesura que anaven passant els minuts, però també n’ha tingut Egurrola, que ha estat molt actiu al llarg dels 50 minuts reglamentaris.

El primer gol del Barça ha arribat després d’un clar penal sobre David Páez. Els visitants, però, s’han queixat amargament un cop la bola del llançament de la pena màxima de Borregán ha acabat al fons de la xarxa. Segons les protestes dels jugadors del CP Voltregà, el porter Puigví no estava ben situat sota els pals, malgrat que els col·legiats li havien donat els preceptius per situar-se correctament abans de xiular. El segon gol ha arribat després d’una jugada marca de la casa de l’argentí Carlitos López. L’exjugador del Liceo ha passat per darrere de la porteria visitant i a la mitja volta ha sorprès tothom.

Segona part espessa

A la represa, el joc d’ambdós equips ha baixat una mica. Malgrat tot, el Barça ha continuat portant el pes del matx, ha gaudit de les millors ocasions i ha tractat d’incrementar rendes, però no hi ha hagut prou sort. Només en una bona contra conduïda per Mia Ordeig, després d’una bona recuperació de l’exjugador del Vic, el Barça de Quim Paüls ha aconseguit marcar el 3-0. La jugada l’ha continuat Carlitos López i Beto Borregán, al segon pal, ha marcat pràcticament a plaer el seu segon gol de la matinal al Palau. En aquest segon temps, també cal destacar una bola al travesser de Miquel Masoliver i una gran aturada d’Aitor Egurrola en un mà a mà davant el defensor voltreganès, Dani Rodríguez.

LA FITXA
FCB SORLI DISCAU, 3
GÜELL VOLTREGÀ, 0

FCB Sorli Discau (2+1): Egurrola, Masoliver, Teixidó, David Páez, Borregán (2) –cinc inicial-, Ordeig i Carlitos López (1).

Güell Voltregà (0+1): Puigví, Vilaró, Casalí, Bargalló, Rodríguez –cinc inicial- Sergi Teixidó, Carles Rodríguez i Gerard Teixidó.

Gols: 1-0, Borregán de penal (min. 11); 2-0, Carlitos López (min. 25); 3-0, Borregán (min. 46).

Àrbitres: L. Delfa i J. Rovira.