Hoquei patins

22.09.2007 23:27

Victòria en una pista difícil (1-3)

El Barça Sorli Discau s’ha imposat a la pista del Cerdanyola per 1-3. Una pista força complicada on els homes de Quim Paüls han demostrat tenir millor forma física que els seus rivals.

El Cerdanyola ha sortit en tromba. Els locals han imprès un ritme molt ràpid i agressiu en els primers compassos del partit. Ritme que al principis li ha costat seguir al Barça Sorli Discau. Tot i això, però, han estat els blaugranes els què han inaugurat el marcador mitjançant el gol de David Páez al minut 12. A partir d’aquest moment, els barcelonistes s’han fet amb el control del partit, dominant com fan habitualment el ritme del matx.

Però Sergio Miras ha empatat el matx pel Cerdanyola. Un empat merescut ja que els locals han tingut diverses arribades a la porteria defensada per Aitor Egurrola. Un minut després, però, novament s’ha avançat el Barça, ara amb un gol de Mia Ordeig. Amb el 1-2 en el marcador s’ha arribat al descans.

Millor físic

A la represa s’ha notat que el Barça Sorli Discau tenia millor físic que el seu rival. Els de Quim Paüls han sortit més forts i segurs, i ja als quatre minuts han fet el tercer gol, obra de Carlitos López. Amb aquest resultat, i amb l’evident fortalesa física dels blaugranes, el Cerdanyola no ha tingut opció de remuntada.

Tot la victòria, però, el segon entrenador de l’equip, Sergi Macià, destaca que “encara estem al 60 per cent del què podem donar. No hem estat tan àgils com normalment, ens falta la desimboltura habitual, però això ens passa perquè estem a aquestes alçades de la temporada”.

CERDANYOLA, 1
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 3

Cerdanyola: Juan Ramón de Moya, Sergio Miras, Eloi Gaspar, Xavi Baucells i Jordi Guillén – cinc inicial-, Miguel Plaza, Jordi Callis i Marc Coy

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Masoliver, Panadero, David Páez i Borregán –cinc inicial-, Carlitos López, Teixidó i Mia Ordeig

Gols: 0-1, David Páez (12’); 1-1, Sergio Miras (21’); 1-2, Mia Ordeig (22’); 1-3, Carlitos López (29’)