Hoquei patins

15.09.2007 19:15

Páez i Borregán marquen les diferències (4-0)

Carles Cascante

El FC Barcelona Sorli Discau s’ha estrenat a l’Ok Lliga 2007-08 amb triomf sobre el Roncato Patí Vic. Malgrat el marcador de 4-0, el matx ha estat molt igualat i només les individualitats de Páez i Borregán han acabat decidint.

El Rocanto Patí Vic ha plantejat el partit fidel a la seva filosofia de joc, és a dir, ben tancat al darrere i tractant de sorprendre al contracop ficant boles interiors davant la porteria d’Egurrola. Per la seva banda, la paciència, com ja va indicar el segon entrenador Sergi Macià, ha estat el millor aliat d’un Barça que ha sabut, a més, treure profit de la seva superior tècnica individual.

Tarda d’estrenes

La tarda ha començat bé al Palau. D’una banda, perquè l’equip ha rebut la Copa que l’acredita com el campió de la passada edició de l’Ok Lliga i de l’altra, perquè el Blaugrana ha acollit el primer partit oficial de l’equip de Quim Paüls amb un rentat de cara espectacular. La pista, amb el parquet recent pol·lït, i les grades, amb noves cadires, té ara un aspecte realment atractiu.

qm3d9639.jpgA més, per tancar aquesta tarda redona d’estrenes, l’equip d’hoquei ha viscut el debut oficial de l’exjugador del Reus Deportiu, Lluís Teixidó. El nou mig defensiu del FC Barcelona Sorli Discau ha saltat a la pista a 8 minutos i 10 segons per arribar al descans en substitució de Sergi Panadero. Finalment, comentar també una estrena a nivell de patrocinador. La mútua d’assegurances Mussap és des d’aquest divendres el patrocinador secundari de la secció d’hoquei patins.

La rotació millora el joc de l’equip

Les rotacions que sol introduir en el partit el cos tècnic blaugrana han tingut un efecte importantíssim en el devenir del matx. Quan les coses es començaven a posar més coll amunt, les incorporacions d’Ordeig, Carlitos López i Teixidó, han resultat determinants per marxar al descans amb l’1-0. La pressió defensiva i la intensitat amb la que han jugat aquests tres homes han començat a neguitejar un Vic que jugava el seu partit i tractava de superar Egurrola en alguna acció aïllada.

qm3d9635.jpgA la represa, un bon xut de David Páez s’ha colat a dins de la porteria de Fernández gràcies a l’ajuda d’un defensor visitant. A manca de dos minuts pel final, i després que Jordi Adroher fes lluir Egurrola en un llançament de penal, Borregán ha marcat el gol més bonic de la tarda demostrant, un cop més, una tècnica exquisida. Finalment, Borregán novament, quan el públic del Palau ja enfilava les escales per marxar, ha marcat el quart amb un xut ras que ha sorprès tothom.

LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
RONCATO PATÍ VIC, 0

FC Barcelona Sorli Discau (1+3): Egurrola, Masoliver, Panadero, Páez (2), Borregán (2) –cinc inicial-, Ordeig, López i Teixidó.

Roncato Patí Vic (0+0): Fernández, Adroher, López, Roca, Bancells –cinc inicial-, Carbó, Pujadas i Torra.

Gols: 1-0, Páez (min. 23); 2-0, Páez (min. 36); 3-0, Borregán (min. 48); 4-0, Borregán (min. 50).

Àrbitres: Vidal i Alemany.