FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

30.08.2007 13:40

Més catalans que mai

Carles Cascante


La Lliga europea d’aquesta temporada tindrà més equips catalans que mai. A banda del campió, FC Barcelona Sorli Discau, hi haurà cinc equips més del país.


Dels setze equips que participaran en la propera edició de la Lliga Europea, set són força coneguts pels aficionats de l’OK Lliga. De fet, sis són catalans i un no, el Liceo. La competició domèstica aporta set representants a la màxima competició continental de l’hoquei rodat: tres participants seran de Portugal, tres més italians, un de Suïssa, un de Gran Bretanya i un més d’Alemanya.

Com s’han classificat

La classificació dels setze equips que jugaran aquesta lliga prové dels campions de la competició domèstica, l'actual guanyador de la Lliga Europea, els dos finalistes de la Copa de la CERS i els següents millors classificats segons el rànquing CERH.

La prèvia

La fase prèvia de la competició constarà de quatre grups amb quatre equips cadascun, i els campions d'aquests disputaran la Final a Quatre. El sorteig de la competició es farà el proper dia 16 de setembre durant la disputa del campionat mundial femení, a la ciutat d'Alcorcon.
Més catalans que mai
Llista completa de participants a la Lliga Europea
FC BARCELONA
BASSANO HOCKEY
FC PORTO
REUS DEPORTIU
HOCKEY PRATO
FOLLONICA HOCKEY
IGUALADA HC
HC LICEO
OC BARCELOS
C PATI VIC
C E. NOIA
C PATI VILANOVA
RSC CRONENBERG
CANDELARIA SC
RHC WIMMIS
HERNE BAY UNITED

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana