FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

21.08.2007 11:19

Es pot superar la temporada passada

Carles Cascante/Cristina Collado


El Barça Sorli Discau ja està en plena preparació. L’objectiu, tal i com recorda el jugador Carlos López, és “tornar a guanyar el mateix que l’any passat”, millorant-ho, si pot ser, amb la consecució de la Supercopa d’Espanya.


El Barça Sorli Discau ho va guanyar gairebé tot la passada temporada, només es van quedar a un sospir de la Supercopa d’Espanya. Per això, aquest any l’equip confia a tenir una temporada almenys tan bona com la passada i, si pot ser, millorar-la amb el títol de la Supercopa d’Espanya: “Aquesta temporada espero, almenys, tornar a guanyar el mateix que l’any passat, quan només se’ns va escapar la Supercopa d’Espanya. Aquest any tenim l’oportunitat d’intentar tornar a guanyar-la.”

El ‘Negro’ de rival

Precisament, la disputa de la Supercopa d’Espanya serà contra el Reus, equip al qual ha recalat l’històric jugador blaugrana José Luís Páez. Serà estrany per al Barça Sorli Discau tenir-lo al davant, però l’equip manté el cap fred i continua pensant en el triomf. Així ho assegura Carlos López: “Qui ha estat durant tants anys el nostre company aquest any serà el nostre rival. Però nosaltres hem de mantenir la mateixa il·lusió de guanyar la Supercopa d’Espanya, i més endavant, lluitar contra el Vilanova per la d’Europa.”

La baixa del ‘Negro’ Páez ha estat l’única de l’equip, per la qual cosa l’estructura d’aquest, sobretot pel que fa a la davantera, continua sent la mateixa: “Amb la marxa del ‘Negro’ ha variat una mica la part del darrere, però al davant seguim igual, amb el Beto i el David, som els mateixos tres davanters”, recorda Carlitos López.

Els equips més forts

A banda del FC Barcelona i del Reus –els dos equips ara per ara més forts de l’OK Lliga– Carlos López ha comentat els altres possibles rivals més durs: “Segurament el Vic serà novament un rival força complicat. També l’Igualada, que després de l’equip que va formar l’any passat esperem que aquest any comenci a donar els seus fruits i estigui a dalt. Pel que fa al Liceo, també s’ha reforçat bé.” Tot i això, el jugador argentí confia: “Nosaltres seguim apuntant a estar a dalt.”
Es pot superar la temporada passada
Ràpida adaptació
Sobre la incorporació de Lluís Teixidó, l’únic fitxatge de l’equip de Quim Paüls, Carlitos López destaca que ja sabien que era “un bon jugador”. Sobre la seva adaptació a l’equip, el davanter argentí està convençut que a Teixidó no li costarà gaire: “A mi no em va costar gens adaptar-me, i estic segur que a ell tampoc no li costarà gaire.”

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana