FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

16.08.2007 13:46

Ja són al Montanyà

Carles Cascante


L’hotel El Montanyà Resort acull des de fa un parell d’hores la primera plantilla del FC Barcelona Sorli Discau. L’equip que entrena Quim Paüls, amb la novetat de Lluís Teixidó, comença així el treball de pretemporada.


S’han acabat les vacances. El FC Barcelona Sorli Discau, amb el nou capità al capdavant, Beto Borregán, ja és al Montanyà per començar un stage de pretemporada que durarà sis dies. Poc després, els homes de Quim Paüls ja jugaran el seu primer partit amistós davant l’Igualada Hoquei Club.

Arribar i moldre

El cos tècnic, d’acord amb el preparador físic de l’equip, ha decidit que tot just arribar a l’hotel de concentració els jugadors es calcessin els patins. La sessió, molt suau, ha servit perquè els integrants de la plantilla barcelonista tinguessin la primera presa de contacte amb les rodes. A partir de les 18.00 hores es preveu una sessió més física. A partir del divendres 17 i fins al dimarts 21, tots els entrenaments amb patins seran a partir de les 11.00 hores i fins a les 13.00 . Pel que fa a l’entrenament físic, l’horari serà el mateix que el d’aquest dijous, és a dir, a partir de les 18.00 hores cada dia.

Els cinc osonencs, pel seu compte

La proximitat entre l’hotel de concentració del FC Barcelona Sorli Discau i les localitats on viuen els quatre jugadors i el gerent de l’equip que entrena Quim Paüls han fet que tant Sergi Panadero, Mia Ordeig, Miquel Masoliver i el nouvingut Teixidó, com David Godayol, s’hagin desplaçat pel seu compte fins al Montanyà Resort, mentre la resta de companys, els júniors convocats i el cos tècnic s’han citat a primera hora del matí a l’esplanada del Camp Nou per sortir en autocar rumb a terres osonenques.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
L’Igualada de Joan Carles, primer partit
El primer partit de la pretemporada arriba ben d’hora. Amb tot just una setmana de rodatge, els jugadors del FC Barcelona Sorli Discau es veuran les cares amb l’Igualada, que aquesta temporada entrenarà l’extècnic del Lleida i exjugador del Barça Joan Carles. El matx es disputarà al pavelló municipal de Sant Cugat.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana