FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

14.08.2007 12:24

El Montanyà ja els espera

Carles Cascante


El FC Barcelona Sorli Discau 07-08 comença a rodar aquest dijous. Els homes de Quim Paüls es desplacen a la localitat osonenca amb l’objectiu de començar a posar a punt els mecanismes que els han de dur a conquerir els màxims títols possibles.


La primera part de la pretemporada es farà, com cada any, a l’hotel El Montanyà Resort, concretament del 16 al 22 d’agost. En aquesta primera fase de preparació, l’objectiu prioritari no és altre que el de recuperar el més aviat possible el to físic. De tota manera, el preparador físic de l’equip, Ramon Riverola, ja els va deixar deures als integrants de la plantilla barcelonista i no s’espera cap sorpresa negativa en aquest sentint.

L’Igualada, primer rival

L’equip de l’Anoia serà el primer rival de pes amb el que es trobarà el FC Barcelona Sorli Discau. Serà el primer de setembre a Sant Cugat. L’equip que entrena aquesta temporada l’exblaugrana Joan Carles serà una bona pedra de toc per valorar quin és l’estat físic dels deixebles de Quim Paüls.

Poc després, el cap de setmana del 8 i 9 de setembre, l’equip viatjarà a Galicia per jugar el prestigiós torneig de Vigo. Porto, Ligo i l’amfitrió Vigo, seran els rivals ara sí, d’un Barça molt més rodat que començarà a calibrar les seves veritables forces davant rivals de més entitat i pes històric.

L’era post ‘Negro’

El Barça comença, a més, una nova etapa. La marxa del ‘Negro’ Páez, després de 13 temporades al club, i l’arribada de l’exjugador del Reus Deportiu, Lluís Teixidó, marquen l’inici d’una temporada en la que, un cop més, l’equip barcelonista aspira a guanyar-ho tot.
El Montanyà ja els espera
El dia 20, atenció als mitjans
El dilluns 20 d’agost es durà a terme la ja tradicional trobada amb els mitjans de comunicació. L’entrenament de l’equip serà d’11.00 a 13.00 hores i poc després es farà una roda de premsa de l’entrenador i el capità de l’equip. A partir de les 14.00 hores els mitjans que ho hagin confirmat prèviament podran quedar-se a dinar amb la plantilla.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana