FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

12.08.2007 10:56

‘Osona connection’

Carles Cascante


El món de l’esport professional és ple d’exemples de jugadors que tenen alguna cosa en comú. Passats en altres clubs, parentescs familiars o fins i tot, com és el cas del Barça Sorli Discau que cinc dels integrants de l’equip siguin veïns.


És el cas de Mia Ordeig, Miquel Masoliver, Sergi Panadero, Lluís Teixidó i el gerent de la secció, David Godayol. Tots ells són veïns de la comarca d’Osona. Es dóna la curiosa circumstància que en més d’una ocasió baixen plegats a la ciutat els dies d’entrenament o de partit.

Onze quilòmetres els separen

Només onze són els quilòmetres que separen el radi d’acció dels jugadors i gerent del Barça Sorli Discau. Godayol i Ordeig són de la capital, Vic, que està a uns 66 quilòmetres de Barcelona. Per la seva banda, Teixidó i Panadero viuen a Sant Hipòlit de Voltregà, localitat que és a 11 quilòmetres de Vic, mentre que Miquel Masoliver resideix a Sant Julià de Vilatorta, localitat també osonenca situada a prop de 7 quilòmetres de Vic.

Teixidó, l’últim en arribar

WEB_22.jpgL’exjugador del Reus Deportiu ha estat l’últim osonenc que ha fitxat el Barça. Amic personal de tots els jugadors de la comarca, el mig defensiu que acaba d’incorporar l’equip de Quim Paüls, però, té una estreta relació amb Sergi Panadero, ja que viuen a Sant Hipòlit de Voltregà i es coneixen de la seva primera etapa professional a les files del CP Voltregà.
‘Osona connection’
La connexió argentina perd un efectiu
Pel que fa a un dels grups més nombrosos que històricament ha tingut en els últims anys la plantilla del FC Barcelona Sorli Discau, l’argentí, ha perdut un efectiu important de cara a la temporada 2007-08. Es tracta de José Luis ‘el Negro’ Páez, que ha acabat fitxant per l’etern rival, el Reus Deportiu. La nissaga Páez, però, té encara continuïtat a les files blaugranes amb la presència de David ‘Cachi’ Páez. L’altre jugador d’aquest país sud-americà que juga a les files del FC Barcelona és Carlos López, l’exjugador del Liceo que ja fa tres temporades va arribar al club per omplir la plaça vacant que va deixar orfe el seu compatriota Gaby Cairo.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana