FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

20.07.2007 19:08

Una pretemporada intensa

Verónica Díez


El FC Barcelona Sorli Discau tornarà a la feina el 16 d'agost. Una estada al Montanyà, dos partits amistosos i un torneig a Galícia configura, fins ara, la pretemporada blaugrana.


L'equip que dirigeix Quim Paüls començarà la pretemporada amb una estada al Muntanyà. Els jugadors del primer equip, amb la novetat de l'únic fitxatge d'aquesta campanya, Lluís Teixidó, estan convocats el dia 16 d'agost per sortir l'endemà mateix cap a la comarca d'Osona, on estaran fins el dia 22 d'agost.

Durant aquests sis dies els blaugranes seguiran els seus primers entrenaments per poder arribar al cent per cent al primer partit amistós de la pretemporada, que disputaran l'1 de setembre contra el Sant Cugat.

Vells coneguts al torneig de Vigo

El cap de setmana 8 i 9 de setembre els blaugranes viatjaran a Galícia per participar en el torneig internacional de Vigo. Bassano, Liceo i Vigo seran els equips als quals s'hauran d'enfrontar. Són rivals ja coneguts pels blaugranes. L'última vegada que el Bassano i el Barça Sorli Discau es van enfrontar va ser precisament en la final de la Lliga Europea, el passat 2 d'abril. El conjunt blaugrana es va imposar els italians per 5 gols a 2 aconseguint, així, el seu dissetè títol.

Pel que fa a Vigo i Liceo, tots dos van competir amb el Barça a l'OK Lliga. Als blaugranes no se'ls va donar gens malament la pista viguesa, on van guanyar per 1 gol 3. Els de la Corunya, però, no els van posar les coses tan fàcils, encara que es va acabar imposant el conjunt barcelonista. El Barça Sorli Discau va guanyar dos dels tres partits que l’enfrontaven al Liceu en la semifinal dels play-off de l'Ok Lliga. El resultat més contundent va ser un 8 a 3 a favor dels blaugranes.

Una pretemporada intensa
La Lliga comença a casa contra el Vic
Després de gairebé un mes de treball intens de preparació els de Quim Paüls iniciaran la disputa del campionat de Lliga. Seré a casa davant un dels rivals més forts, el Roncato Patí Vic, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana