FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

06.07.2007 13:23

Barça-Vic per començar

Sònia de Alba


El Barça Sorli Discau ja coneix els seus rivals i l’ordre d’aparellament per a la temporada 2007-2008. L’Ok Lliga presenta un Barça-Vic per començar el campionat.


El calendari de la temporada 2007-2008 s’enceta amb un duel intens. L’equip de Quim Paüls debutarà al Palau Blaugrana contra el Roncato Patí Vic el 15 de setembre. La jornada inaugural de l’OK Lliga també presenta un xoc d’alçada. El Reus Deportiu rep la visita de l’Igualada.

Desplaçaments que cal tenir en compte

La segona jornada de Lliga serà el primer desplaçament per als blaugranes. Però no es mouran gaire. El recentment ascendit Cerdanyola rebrà el Barça Sorli Discau el 22 de setembre. La quarta jornada de l’OK Lliga –el 6 d’octubre- el primer equip d’hoquei patins sí que haurà d’agafar l’avió. Riazor i el Liceo esperen el Barça. A la sisena jornada l’Ateneu de Sant Sadurní acull el duel entre el Noia i els blaugranes. I la jornada 15 serà la del partit entre l’Igualada i el Barça Sorli Discau.

El plat més fort

Els duels més vibrants de la Lliga, els Barça-Reus, tindran lloc l’1 de desembre, a la jornada 14 al Palau Blaugrana i el 25 de març, en partit corresponent a la jornada 29, es viurà el Reus-Barça.

També la Supercopa d’Espanya

El Barça Sorli Discau jugarà contra el Reus Deportiu la Supercopa d’Espanya. El partit d’anada serà a Barcelona i la tornada es viurà a la ‘Bombonera’ del Reus, com ja va passar la temporada 2006-2007. Les dates, però, encara s’han de decidir.


Fes clic aquí per accedir al calendari complet
Barça-Vic per començar
La primera jornada
Alnimar Reus Deportiu – Proinsa Igualada
FCB Sorli Discau – Roncato Patí Vic
Esfer Oviedo – Cerdanyola
Vilanova L’Ull Blau – Cémex Tenerife
Viva Habitat Blanes – Liceo
Grup Lloret – Güell Voltregà
Grup Clima Mataró – Noia Freixenet
Vilafranca – Grup Castillo Lleida

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana