FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Hoquei patins

04.07.2007 21:11

Teixidó: “Ha estat la decisió més difícil”

Cristina Collado


Lluís Teixidó ha passat aquest dimecres la revisió mèdica amb èxit. En una entrevista concedida a Barça TV i fcbarcelona.cat, el nou jugador blaugrana reconeix que passar del Reus al Barça “ha estat la decisió més difícil”.


Donar el salt del Reus al FC Barcelona, els dos equips amb més rivalitat de l’OK Lliga no ha de ser una aposta fàcil. I això ho sap molt bé Lluís Teixidó, que acaba de fitxar pel Barça Sorli Discau per a les pròximes dues temporades. El mig osonenc, que ha superat amb èxit la revisió mèdica, ha confessat a Barça TV i fcbarcelona.cat que aquest salt “ha estat la decisió més difícil” que ha hagut de prendre a nivell esportiu.

Amb quines sensacions afronta aquesta nova etapa en el Barça?

“Amb molta il·lusió pel fet d’haver arribat al què ha estat un dels millors equips en els últims anys. Això per a un jugador és el màxim. Espero poder ajudar en tot el què pugui perquè aquesta temporada sigui tan fructífera com la passada.”

Quines característiques el defineixen com a jugador?

teixido.jpg“Sóc un bon patinador que jugo des del darrere i veig l’hoquei d’una manera fàcil. A més tinc un tir de pala bo. Espero aportar tot això a l’equip. Però esperem a veure què em demana l’entrenador, perquè serà el millor per l’equip.”

Passar del Reus al Barça, els dos equips de més rivalitat dins l’OK Lliga, ha estat una opció molt valenta, no?

“Una decisió valenta i molt difícil. És per mi la decisió més difícil que he hagut de prendre a nivell esportiu. Però hi havia diferents aspectes que em motivaven per venir aquí. En primer lloc, que amb la família ja volíem tornar a casa després de sis anys fora. A més, el Barça també havia demostrat el seu interès en mi. I, com he dit abans, el fet de fitxar per un dels millors equips actualment han fet més fàcil prendre aquesta decisió.”

Com espera que serà el retrobament amb la seva l’afició del Reus?

“Espero que sigui bona. Sempre he dit que l’afició del Reus és la millor que hi ha. A mi sempre m’han tractat molt bé en aquests anys que he estat allà, i jo he intentat també portar-me bé amb ells sent un professional de principi a fi. I penso que així m’han tracta. Espero que quan torni allà em rebin de la millor manera possible.”

És la Lliga el seu principal objectiu, ja que en diverses finals ha jugat contra el Barça i s'ha quedat a les portes d’aconseguir el títol.

teixido47072.JPG“Col·lectivament el FC Barcelona parteix d’un principi que ho ha de guanyar tot, i intentarem ajudar a què així sigui, perquè aconseguim el màxim de títols possibles. Personalment, la Lliga i la Copa d’Europa són dos competicions que no he guanyat mai i espero aconseguir-ho en aquesta etapa de blaugrana.”

Suposo que la seva adaptació al vestuari no serà gens difícil, ja que coneix alguns dels seus futurs companys?

“Espero adaptar-me el més ràpid possible per poder ajudar també el més ràpid possible a l’equip i que m’hi trobi còmode. Del vestuari conec molt al Sergi, al Mia i al Masoliver. També d’estades amb la selecció espanyola conec l’Aitor i l’Alberto. Al David, el Carlitos i l’Ordeig els conec d’haver parlat amb ells alguna vegada. Espero que ells m’ajudin i jo els pugui ajudar també perquè aquesta temporada torni a ser molt fructífera.”

Teixidó: “Ha estat la decisió més difícil”
Físicament, “perfecte”
Les proves a les què ha estat sotmès Lluís Teixidó aquest dimecres han demostrat que aquest jugador de 27 anys es troba en un gran estat de forma. Així ho ha confirmat Xavi Valle, el metge que li ha practicat aquestes proves. Segons Valle, “Lluís està físicament perfecte”.

Notícies Hoquei


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana