Hoquei patins

08.06.2008 14:16

Hi haurà cinquè partit (3-4)

El Palau Blaugrana viurà el cinquè i últim partit de la final de l'OK Lliga. El Barça Sorli Discau ha igualat l'eliminatòria després de guanyar l'Alnimar Reus Deportiu per 3 a 4. Borregán ha marcat el gol d'or a la primera part de la pròrroga.

Els homes de Quim Paüls s'han deixat la pell a ‘La Bombonera'. Els blaugranes han aconseguit anar sempre per sobre en el marcador contra el Reus. Malgrat això, els locals han creat perill en gran nombre d'ocasions a la porteria d'Egurrola. Carlitos López i Alberto Borregán han estat els blaugranes més destacats, amb dos gols cadascun. El Barça torna a recuperar el factor pista i no vol deixar passar la darrera oportunitat, i definitiva, per reeditar el títol de l'OK Lliga.

Una primera part emocionant

Reus i Barça Sorli Discau han plantejat una part inicial del partit tranquil·la. Els dos equips han fet un joc ofensiu molt ordenat. Els blaugranes han gaudit de més possessió de bola i han estat buscant un error de l'equip contrari. Borregán ha obert el marcador amb el 0 a 1. El jugador ha passat per darrere de la porteria defensada per Trabal i ha sorprès el porter amb un llançament de cullera. Els de Manel Barceló han pressionat més, però sense fer-se amb el control del partit.

Negro Páez ha destacat per part del conjunt reusenc. L'exblaugrana ha fabricat el primer gol local. Marc Gual ha aprofitat el rebot d'un llançament del seu company per fer l'1 a 1 en el minut 16. Carlitos López ha tornat a col·locar per davant el conjunt barcelonista. L'argentí ha enganyat el seu rival després de treure una falta i inventar-se un llançament que ha acabat entre els tres pals. Però això no ha quedat aquí. Els últims minuts han estat d'autèntica tensió. Negro Paéz ha tingut el premi després de l'esforç realitzat en el primer període. Els àrbitres han xiulat falta dins de l'àrea, quan en realitat ha estat fora. Amb aquest gol de Páez des del punt de penal s'ha tancat la primera part.

El Reus més ofensiu

reus_barxa_1.jpgA la segona part el Reus ha tret totes les seves forces i ha creat grans ocasions de perill a la porteria d'Egurrola. Jordi García i Carlitos López han protagonitzat un gran duel a la pista. Els blaugranes han passat uns moments molt tensos, però Carlitos López ha donat un respir en marcar el tercer gol del Barça Sorli Discau en el minut catorze de la segona meitat. A partir d'aquest moment els homes de Manel Barceló han reduït la pressió i el Barça ha tingut més opcions de cara a porteria. Gràcies a això, Borregán ha marcat el quart gol per al seu equip, però ha estat anul·lat pels àrbitres, a falta de quatre minuts per al final.

Quan semblava que el partit estava resolt, Jordi García ha empatat a 3 el matx. Llavors faltaven dos minuts i mig per finalitzar el partit. La tensió i l'emoció han anat augmentant a mesura que passaven els minuts. Finalment s'ha arribat a la pròrroga.

Borregán dóna la victòria

Alberto Borregán ha estat l'encarregat de marcar el gol que ha donat la victòria al conjunt blaugrana. Carlitos López ha robat una pilota als reusencs i ha sortit al contraatac. L'argentí ha fet un gran passi al seu company Borregán, que ha batut Trabal. Amb el 3-4 s'ha tancat el partit. El gol d'or trasllada la final a Barcelona, al Palau Blaugrana, dimarts que ve (21.00 h). És el cinquè i decisiu partit de la final de l'OK Lliga.

ALNIMAR REUS DEPORTIU, 3
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4

Alnimar Reus Deportiu: Gual (1), Páez (1), Caldú, Trabal, García (1) - cinc inicial- Gil, Molet i Sánchez.

FC Barcelona Sorli Discau: Teixidó, Egurrola, López (2), Borregán (2), Páez - cinc inicial - Masoliver i Ordeig

Gols: 0-1, Borregán (min.9); 1-1, Marc Gual (min. 16); 1-2, Carlos López (min. 19); 2-2, Negro Páez (min. 23); 2-3, Carlos López (min.40); 3-3, Jordi Garcia (min. 47); 3-4, Borregán (min. 54).

Àrbitres: Prades i Gómez.