Hoquei patins

01.06.2008 14:37

El Reus iguala l'eliminatòria (2-3)

El Barça Sorli Discau ha perdut el seu segon partit de la final del play-off de l'OK Lliga davant els Reus (2-3). El ‘Negro’ Páez ha marcat l'últim gol a cinc minuts per al final. Els blaugranes hauran de superar la setmana vinent el factor pista.

El Reus s'ha tret l'espina clavada per la derrota de divendres passat (7-0) i ha guanyat al FC Barcelona Sorli Discau. La igualtat ha estat present durant gairebé tot el partit. Malgrat tot, els de Quim Paüls han estat els encarregats d'obrir el marcador. A cinc minuts per finalitzar la primera meitat el Reus ha empatat i ha estat llavors quan els del Baix Camp s'han crescut. Teixidó ha tancat la primera part amb el segon gol per al seu equip. A la represa, els de Manel Barceló han lluitat per la victòria i, tot i que el conjunt barcelonista ha gaudit de més ocasions, els visitants han tingut més sort de cara a porteria. El ‘Negro’ Páez ha sentenciat el partit amb el 2 a 3.

Igualtat i paciència a la pista

carlitos.JPGDurant la primera meitat els dos equips s'han mostrat pacients en l'acció ofensiva. Tant l’Alnimar Reus Deportiu com el FC Barcelona Sorli Discau han buscat els errors de l'equip contrari per intentar aconseguir el gol. El Barça ha estat més encertat que els del Baix Camp en aquest sentit i, en el minut cinc, David Páez obria el marcador (1-0). El blaugrana ha superat Trabal amb un potent llançament al pal curt.

Després d'aquest gol, el partit ha seguit la mateixa dinàmica. Egurrola, com de costum, ha fet un bon paper sota els tres pals i ha dificultat les coses als visitants. ‘Carlitos’ López i Alberto Borregán han creat ocasions de perill, però no hi ha hagut sort. A tres minuts per al final de la primera meitat, Borregán ha protagonitzat la més clara per al conjunt barcelonista. Els seus companys ‘Carlitos’ López i Lluís Teixidó ho han tornat a intentar, però tampoc ha entrat la bola sota els tres pals. En aquests últims instants, el ritme de partit ha augmentat. Ha estat llavors quan Matías Platero ha empatat en partit, quan només quedaven 55 segons per arribar al descans.

Teixidó torna la superioritat

Teixido_Vs_Reus_2n_partit.JPGQuan semblava que el FC Barcelona Sorli Discau tancariala primera part amb l’empat en el marcador, Teixidó ha tornat a fer de les seves. El ‘17' blaugrana, fidel al seu estil, ha sorprès Trabal amb un gran llançament des de la banda esquerra a vuit segons per arribar a la mitja part. Amb aquest resultat de 2 a 1, els de Quim Paüls han acabat els primers 25 minuts de partit.

El Reus torna a igualar

Toni_Sanchez.JPGDurant els primers minuts de la represa el Reus s'ha mostrat més contundent. El gol de la primer part ha donat més força i confiança als de Manel Barceló, que han cregut en les seves possibilitats i han sortit a la pista a guanyar el partit. En el minut cinc d'aquesta segona meitat, Toni Sánchez tornava a empatar el xoc (2-2). El partit començava de nou.

Els dos equips han buscat el gol una i una altra vegada. ‘Carlitos’ López i Alberto Borregán han estat els blaugranes que més ocasions han tingut a la segona part. La unió dels dos jugadors ha creat autèntics mals de cap al Reus.

Tensió en els últims minuts

Com ha passat a la primera meitat, els últims minuts de partit han estat de màxima intensitat. Tant el Barça com el Reus han creat un joc de gran rapidesa en atac. Les ocasions seguien arribant, però ha estat el ‘Negro' Páez el que ha posat la pilota entre els tres pals. Només quedaven cinc minuts per al final i el Barça ha intentat forçar la pròrroga, però no ha pogut ser.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 2
ALNIMAR REUS DEPORTIU, 3

FC Barcelona Sorli Discau (2+1): Egurrola, Masoliver, Páez (1), López, Borregán, cinc inicial, Verges i Teixidó (1).

Alnimar Reus Deportiu (0+2): Caldú, Sánchez (1), Páez (1), Molet, Trabal, cinc inicial, Platero (1) i Gil.

Gols: 1-0, D.Páez, (min. 5); 1-1, Platero (min.24); 2-1, Teixidó, (min. 24); 2-2, Sánchez (min.30); 2-3, J.L. Páez, (min.44).

Àrbitres: Valverde i Gómez.