Hoquei patins

30.05.2008 22:14

La final comença amb golejada (7-0)

El Barça Sorli Discau ha golejat el Reus per 7 a 0, en el primer partit de la final del play-off de Lliga. Els visitants han anat perdent força des del primer gol blaugrana. Al descans el partit ja estava pràcticament sentenciat (5-0).

El Barça de Quim Paüls ha fet un gran partit davant l’Alnimar Reus Deportiu. Els blaugranes s'han fet amb el control del joc des del primer moment. Un gran Carlitos d'esquena a porteria i uns encertadíssims Borregán i Teixidó han donat ritme al matx. Els júniors també han fet la seva aportació i han marcat els dos últims gols. Tots dos han estat a la segona part, en la que els dos equips s'han relaxat a mesura que passaven els minuts, ja que el partit estava resolt.

Abans de començar l'enfrontament, l'equip júnior de l'hoquei blaugrana ha sortit a la pista, per mostrar a la seva afició la Copa d'Espanya guanyada recentment.

El Barça s'avança

QM3D4668.jpgBarça Sorli Discau i Reus han sortit a la pista amb una gran força, però també amb un gran respecte pel equip contrari. Atacs llargs i en els que es buscaven les oportunitats amb calma juntament amb una bona defensa han marcat la dinàmica dels primers minuts de joc.

Ha estat en el minut cinc, amb el primer gol d'Alberto Borregán (1-0), quan el partit ha donat un gir radical. Els Reus ha anat baixant el seu nivell de joc de mica en mica i això ha beneficiat al Barça. Els blaugranes s'han fet amb el control del partit, i no han deixat descansar a Guillem Trabal, porter del Reus. Caldú i Gual han estat els homes més destacats del conjunt entrenat per Manel Barceló, però la precipitació en atac, a causa de les seves ànsies de trobar el gol els ha perjudicat a l'hora d'encertar de cara a porteria. Tot al contrari li ha passat al FC Barcelona Sorli Discau.

El partit pràcticament resolt

QM3D4681.jpgCarlitos López ha tingut un paper important en el partit d'aquest divendres davant l’Alnimar Reus Deportiu. L'argentí ha tingut una actuació destacable d'esquena a porteria. Precisament d'aquesta forma ha arribat el segon gol per als homes de Quim Paüls. Carlitos ha marxat per darrere de la porteria defensada per Trabal i ha aconseguit enganyar al defensor contrari. Amb això, ha fet un gran passi a Masoliver, que s'ha encarregat de posar el marcador en 2 a 0. Aquest gol arribava en el minut nou, i just uns segons després, Borregán feia el seu segon gol i el tercer per al seu equip. Amb tres gols en contra al marcador, el Reus s'ha vingut completament a sota i no ha creat gairebé perill a l'àrea barcelonista.

Teixidó ha seguit amb la seva bona ratxa, i s'ha unit a la festa. El blaugrana ha aconseguit el 4 a 0, gràcies a un gran llançament des del mig camp, que ha sorprès al porter del Reus a sis minuts per finalitzar el primer període. Tres minuts després, ha tornat a marcar. Aquesta vegada, després d'aprofitar el rebot d'un llançament del seu company Borregán. Amb aquest resultat s'ha tancat la primera part.

Els júniors, posen la cirereta al pastís

A la represa s'ha vist a un Alnimar Reus Deportiu més agressiu, però sense arribar a ser els Reus de sempre. Els seus atacs han estat més continus i l'agressivitat defensiva ha augmentat. Això ha fet que el Barça Sorli Discau no tingués opcions tan clares de gol. Tot i així, els de Quim Paüls no han deixat de tenir el control del partit a les seves mans. Gerard Vergés ha tornat a destacar. El jove ha marcat en tots els partits disputats en la màxima categoria aquesta temporada, i davant el Reus no podia ser menys. A set minuts de començar la segona meitat Vergés ha marcat el sisè gol per al conjunt barcelonista.

Els dos equips han buscat el gol, però amb més tranquil·litat i és que els barcelonistes tenien el partit resolt, i els Reus ja ho ha donat per perdut. Un altre dels júniors, Cristian Rodríguez ha sentenciat el partit amb el 7 a 0, en l'últim segon. Cal destacar que tant Marc Gual com Jordi Garcia han forçat les seves expulsions i no jugaran el segon partit. Per contra, el 'Negro' Páez sí que tornarà a l'equip que entrena Manel Barceló.

LA FICHA DEL PARTIT
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 7
ALNIMAR REUS DEPORTIU, 0

FC Barcelona Sorli Discau (5+2): Egurrola, Masoliver (1), Páez, López, Borregán (2), cinc inicial, Rodríguez (1), Vergés (1) i Teixidó (2).

Alnimar Reus Deportiu (0+0): Caldú, Gual, Gil, Trabal, Molet, cinc inicial, Díez, García, Sánchez i Platero.

Gols: 1-0, Borregán (min.5); 2-0, Masoliver (min.9); 3-0, Borregán (min.10); 4-0, Teixidó (min. 19); 5-0, Teixidó (min. 22); 6-0, Vergés (min. 32); 7-0, Rodríguez (min. 50).

Àrbitres: Galán i Bifet.