Hoquei patins

28.04.2008 23:04

El gol d’or dóna l’accés a semis (4-5)

Carles Cascante / Sònia de Alba

El Barça Sorli Discau ja és a les semifinals de l’OK Lliga. Un gol de Lluís Teixidó de falta, amb barrera inclosa, als 54 segons de la pròrroga ha estat el definitiu.

Amb empat a quatre després del temps reglamentari, la pròrroga ha començat. El gol d’or podria marcar l’accés del Barça Sorli Discau a les semifinals o la primera victòria dels quarts de final del Proinosa Igualada. Als 54 segons del temps extra una falta que ha xutat Lluís Teixidó ha sorprès Oriol Bargalló. El cinquè gol blaugrana dóna al Barça l’accés a les semifinals pel títol de l’OK Lliga.

L’Igualada s’avança

Els dos equips han entrat en joc ràpidament. Els blaugranes han estat els primers a dominar el partit. Als homes de Quim Paüls només els ha faltat el gol durant els primers compassos. Una excel·lent acció a l’un contra un de Beto Borregán amb Jordi Bargalló ha acabat amb el xut del capità del Barça desviat.

Els de Joan Carles han començat a prendre la mida al partit instants després. Montferri ha fet lluir Aitor Egurrola abans dels deu primers minuts de joc.

Després d’un temps mort del Barça ha arribat l’1-0. Sergi Montferri ha pogut superar Egurrola. La bola l’havia perdut Carlitos López en una contra i el davanter de l’Igualada no ha perdonat.

Tot i això, dos minuts després Panadero ha empalat un cop letal. Borregán ha servit des de la banda i el dorsal 9 blaugrana ha empatat el matx.

Els blaugranes han pres la iniciativa aleshores. Sobretot després que Carlitos López veiés la vermella directa per increpar els col·legiats. L’argentí ha estat expulsat al minut 19. Cinc minuts després Masoliver aprofitava un penal per avançar el seu equip. Amb l’1-2 s’ha arribat al descans.

Dos gols en un minut

Foto_3.JPGPerò la represa no ha estat gaire afortunada per al Barça Sorli Discau. Al minut sis del segon temps Jordi Bargalló ha marcat, també de penal, l’empat a 2. I 60 segons després d’aquest gol el mateix Bargalló ha desequilibrat l’electrònic amb un gol de falta.

Reacció del Barça

El Barça no s’ha arronsat. Borregán ha estat incisiu i el capità ha demostrat tècnica i classe alhora. Beto ha rebut d’esquena una bola que ha controlat a una mà i en fer el gir l’ha col·locada a l’escaire esquerre de la porteria igualadina. Era el minut 38.

Al minut 42 Panadero ha executat magistralment una falta directa. Els àrbitres han amonestat Baliu per una entrada sobre Borregán. El jugador del Proinosa Igualada ha vist la groga per aquesta acció.

Amb el 3-4 s’han cobert els darrers vuit minuts de partit. Els de Paüls no han pogut mantenir el mínim avantatge. Montferri també ha estat letal a tres minuts del final. El 4-4 ha donat pas a la pròrroga.

Teixidó marca el gol d’or

El temps extra ha durat ben poc. Tant com 54 segons. En aquest moment una falta xiulada sobre el Barça ha estat decisiva. Lluís Teixidó ha estat l’encarregat de xutar-la. Teixi ha superat la tanca defensiva de l’Igualada i ha batut Oriol Bargalló.

El gol d’or ha pujat al marcador. Amb el 4-5 el partit i l’eliminatòria s’han acabat. El Barça Sorli Discau espera rival per a les semifinals de l’OK Lliga.

PROINOSA IGUALADA, 4
FCB SORLI DISCAU, 5

Proinosa Igualada (1+3):
Oriol Bargalló, Cáceres, Fernández, Montferri (1), Jordi Bargalló (2) –cinc inicial–, Navarro i Baliu.

FCB Sorli Dicau (2+2+1): Egurrola, Ordeig, Panadero (2), Páez, Borregán (1) –cinc inicial–, Masoliver (1), Carlitos López i Teixidó.

Gols: 1-0, Montferri (min. 15); 1-1, Panadero (min. 17); 1-2, Masoliver (min. 24, de penal) –descans– 2-2, Jordi Bargalló (min. 31, de penal); 3-2, Jordi Bargalló (min. 32, de falta directa); 3-3, Borregán (min. 38); 3-4, Panadero (min. 42, de falta directa); 4-4, Montferri (min. 47) – final – 4-5, Teixidó (min. 51)

Targetes: Vermella directa per Carlitos López (m . 19)

Àrbitres: Molina i Buixeda