Hoquei patins

12.04.2008 21:21

L'Igualada, primer rival del play-off (6-2)

El Barça Sorli Discau ja sap quin serà el seu primer rival al play-off. Serà el Proinosa Igualada, equip que ha vençut aquest dissabte al Palau per 6 a 2. Beto Borregán, amb 33 gols, acaba la Lliga Regular com a pitxitxi.

El conjunt barcelonista ha superat l'Igualada en tot moment. Als dos minuts de començar el partit Panadero ha inaugurat el marcador. Els visitants han lluitat fins a l'últim segon, però no han aconseguit superar la defensa blaugrana. En els moments de més inspiració, la porteria no ha permès el gol.

Els blaugranes comencen forts

sorli-igualada.jpgAls dos minuts de partit, el Barça ja s'ha avançat al marcador. Panadero ha fet l'1 a 0 gràcies a una bona passada del seu company Borregán. Un minut després el mateix Panadero ha tornat a posar en perill la porteria dels de l'Anoia.

Els primers minuts de partit han estat dominats pel Barça. La defensa local ha propiciat un gran nombre de contraatacs, però la sort no els anava de cara.

Tot al contrari li ha passat a l'Igualada. Al minut 7, i gairebé sense haver creat ocasions clares de perill, Jordi Bargalló ha empatat el xoc. Els de Quim Paüls ho sorli-igualada_x1x.jpghan seguit intentant, i finalment ha estat David Páez qui ha tornat a avançar el seu equip (2-1).

Un gran Egurrola sota els tres pals ha salvat els blaugranes de l'empat a dos. Bargalló ha intentat sorprendre des del punt de penal.

Finalment Masoliver ha tancat el primer període amb el 3 a 1 quan quedava un minut per a la conclusió.

L'Igualada s'acosta

A la represa l'Igualada ha sortit a la pista a totes. Els blaugranes no han estat gaire atents. A dos minuts de començar aquest segon període, els visitants han marcat el 3 a 2. Novament ha estat Jordi Bargalló.

L’Igualada han vist que podia capgirar el marcador i ha pressionat, però els blaugranes han reaccionat i s'ha tornat a donar la mateixa dinàmica del primer temps.

El millor Barça

sorli-igualada_x5x.jpgEls barcelonistes han trigat poc temps a recuperar-se després del gol igualadí.

Dos minuts després, Borregán marcava el seu gol número 33 i el 4 a 2 per al seu equip.

Si durant tot el que s’havia jugat de partit Egurrola ha destacat a la porteria, ara ho ha fet Octavi Tarrés.

sorli-igualada_x6x.jpgEl Barça ha dominat amb claredat, mentre que l’Igualda ha baixat el seu ritme. Les oportunitats han seguit multiplicant-se per als de Paüls. Finalment ha estat Teixidó, amb un potent llançament des de mig camp, qui ha superat la porteria contrària.

Amb el 5 a 2, el Barça ja tenia coll avall el matx. Però per si de cas no havia quedat clar, David Páez ha tornat a marcar i ha sentenciat el partit amb el 6 a 2.

Mia Ordeig i Carlitos han vist els seus companys des de la Llotja del Palau Blaugrana. L'argentí finalment no ha pogut jugar a causa d'una subluxació dental dels incisius superiors.

FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6
PROINOSA IGUALADA, 2

FC Barcelona Sorli Discau: Egurrola, Páez, Panadero, Teixidó, Borregán, cinc inicial, Masoliver, Verges i Tarres.

Proinosa Igualada: Montferri, Edu Fernández, J.Bargalló, Cáceres, O. Bargalló, cinc inicial, Tomas, Navarro, Masoni, Baliu i Raja.

Gols: 1-0, Panadero (min. 2); 1-1, J. Bargalló (min. 7); 2-1 David Páez (min. 16); 3-1, Massoliver (min. 24); 3-2, J Bargalló (min. 27); 4-2, Borregán (min. 29); 5-2, Teixidó (min. 18), 6-2, Páez (min. 48).

Àrbitres: Galan i Pernas.