Hoquei patins

25.03.2008 22:28

Festí blaugrana (9-3)

Carles Cascante

No hi ha hagut lloc per a la sorpresa al Palau i el FC Barcelona Sorli Discau s’ha desfet sense cap mena de problemes del cuer, l’Esfer Oviedo. Tarrés ha estat titular i el jove Vergés ha tornat a gaudir d’una nova ocasió per demostrar la seva vàlua.

El matx, com calia esperar, no ha tingut gaire història i ben aviat s’ha vist encarrilat quan, al minut 1, Mia Ordeig ha materialitzat en gol la primera arribada del Barça. El matx ha seguit amb idèntic guió: gols i domini absolut d’un Barça que ha tingut en l’avui porter titular Octavi Tarrés un espectador més. El que sí que ha tingut feina de valent ha estat el porter visitant, Matilla, que, a més, s’ha endut un bon ensurt amb un fort cop a la careta que li ha fet un trau. La seva actuació, però, ha estat destacada i ha evitat una golejada major.

Ordeig i dos de Pana

QM3D9422.jpgEls tres primers gols han tingut sabor osonenc. El primer ha arribat ben aviat i ha estat obra de Mia Ordeig al minut 1. Quatre minuts més tard, Panadero ha marcat el 2-0 i trenta segons després, el 3-0. El Barça dominava a plaer un equip que ja fa moltes jornades que sap que baixarà de categoria al final de la temporada.

Borregán supera el pitxitxi

Si ahir Pablo Álvarez -l’argentí que juga al Liceo i que liderava en solitari fins avui la taula de màxims realitzadors del campionat- va marcar un gol, avui Beto Borregán també ho ha fet, però per partida doble. El de Cerdanyola ha marcat dos gols abans d’arribar al descans (5-0 i 6-0) i s’ha situat líder en solitari a la classificació de golejadors de l’OK Lliga. El 4-0 ha estat obra de David Páez a 12 minuts per arribar al descans.

A poc menys de sis minuts per arribar a la fi de la primera meitat, Gerard Vergés ha entrat substituint el capità del Barça Sorli Discau. El jove del planter ha tornat a aprofitar a la perfecció els minuts que li ha donat Quim Paüls i ha marcat el 7-0 a dos minuts i mig per arribar al descans. Per part visitant, només cal destacar un pal aïllat i un mà a mà de Pérez amb Tarrés que ha resolt perfectament el porter blaugrana al seu favor.

Arriben els gols de l’honor

QM3D9400.jpgA la represa, el matx ha seguit amb el mateix guió. No ha canviat res. Els visitants, a més, amb una banqueta molt curta, han acabat literalment ofegats davant la gran superioritat mostrada pels jugadors barcelonistes. Tot i això, l’Esfer Oviedo han marcat el gol de l’honor. Ha estat Álvarez qui, a 19 minuts i 23 segons per arribar al final, ha pogut superar Octavi Tarrés per baix. Abans, però, Gerard Vergés ha pogut marcar el segon gol del seu compte particular (8-0, min. 30). Però els asturians han pogut marcar encara un gol més. El mateix Álvarez ha marcat amb una jugada de picardia el 8-2 a 13 minuts per al final.

A partir d’aquest moment el matx ja ha entrat en una fase més boja, sense gaire control ni per part d’uns ni per part dels altres. El Barça, a més, s’ha deixat anar i els asturians han tornat a marcar un gol més, que ha estat ràpidament respost amb un nou gol del pitxitxi Borregán (9-3, min. 44).

LA FITXA
FCB SORLI DISCAU, 9
ESFER OVIEDO, 3

FCB Sorli Discau (7+2) : Tarrés, Ordeig (1), Panadero (2), David Páez, Borregán (2) –cinc inicial-, Masoliver, Carlitos López, Teixidó, Vergés (2).

Esfer Oviedo (0+3): Matilla, Álvarez (2), Pérez, Guerra, Maggio –cinc inicial-, Candanedo (1), Fernández-Vigil.

Gols: 1-0, Ordeig (min. 1); 2-0, Panadero (min. 5); 3-0, Panadero (min. 6); 4-0, David Páez (min. 13); 5-0, Borregán (min. 14); 6-0, Borregán (min. 19); 7-0, Vergés (min. 22). 8-0, Vergés (min. 30); 8-1, Álvarez (min. 31); 8-2, Álvarez (min. 37). 8-3, Candanedo (min. 43); 9-3, Borregán (min. 44).

Àrbitres: Rubio i Dapena.