Hoquei Patins

09.02.2008 22:00

Divuitena victòria (2-3)

El Barça Sorli Discau ha sumat davant el Grup Castillo Lleida la seva divuitena victòria en 22 jornades i continua la seva marxa triomfal a l'OK Lliga. Carlos López (2) i Panadero han fet els gols blaugranes.

Ha estat un partit complicat per als blaugranes, que han patit de valent per guanyar a Lleida. La millor prova d'això és que no ha marcat el gol definitiu fins el minut 48, quan Carlos López ha fet el tercer dels visitants. Abans d'aquest gol, el Lleida ha ofert un joc destructiu que li ha posat les coses molt difícils als homes de Quim Paüls, que no han pogut obrir la llauna fins el minut 34.

Poc ritme

El partit s'ha posat de cara per als locals a les acaballes d'una primera part que no ha estat positiva per als blaugranes: el Barça intentava combinar amb rapidesa a la meitat del camp lleidatana, però els locals impedien qualsevol triangulació amb continues faltes. Sense ritme, els blaugranes tenien problemes per arribar a la porta de Gascón. Així, en el minut 24 de partit ha arribat el gol de Trilla, amb el qual s'arribava a la mitja part.

De l'1-0 a l'1-2

El Barça, però, no ha abaixat els braços i ha sortit disposat a remuntar a la represa. Amb un Lleida menys fresc que a l'inici, Carlitos López primer i Panadero després, han donat la volta en només sis minuts, en dues bones jugades col·lectives dels de Paüls. Semblava que el Barça no patiria més, però el Lleida, empès pel seu públic, ha aconseguit empatar a sis minuts pel final després d'aprofitar un desajust defensiu dels visitants.

Els blaugranes, però, són un equip campió que no es contenta amb l'empat mai. Tampoc a Lleida: en una jugada d'estratègia a només dos minuts del final Carlitos López ha anotat el 2-3 final, que significa la divuitena victòria en 22 jornades per al Barça Sorli Discau, que continua líder destacat de l'OK Lliga.
LA FITXA
Grup Castillo Lleida, 2
FCB Sorli Discau, 3

Grup Castillo Lleida: Gascón, Trilla, Gil, Soler, Sánchez -cinc inicial-, Seró i Vidal.

FCB Sorli Discau: Tarrés, Panadero, David Páez, Borregán, Ordeig -cinc inicial-, C. López, Teixidó i Masoliver.

Gols: 1-0, Trilla (min 24); 1-1, C. López (min 34); 1-2, Panadero (min 40); 2-2, Seró (min 44); 2-3, C. López (min 48)

Àrbitres: Aragonés i Pedrol