Hoquei patins

02.02.2008 20:52

Fregant el sis (5-1)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau ha tornat a guanyar. Això ja no és notícia en el 2008, ja que, de moment, els homes de Quim Paüls ho han guanyat tot. Avui, però s’han quedat a un gol de la seva mitjana. Borregán, amb dos gols, ha estat el millor blaugrana.

Partit ideal per als amants del bon hoquei el que s’ha viscut aquest dissabte al Palau. El Barça, que en un minut ha marcat un parell de gols, ha vist com a la represa Feixas retallava distàncies i posava setge sobre la porteria d’Octavi Tarrés. David Páez, però, amb una genialitat, ha tallat d’arrel qualsevol reacció dels de Sant Sadurní. Poc després han arribat els gols del capità Borregán i de Carlitos López, que ha tancat el marcador amb un bon llançament de penal.

Dos gols en un minut

Davant la igualtat i el respecte que es mostraven tots dos equips en els primers compassos del matx, dues bones contres del Barça han servit per marcar dos gols en poc més d’un minut. La primera, amb una bona culminació de Sergi Panadero que ha superat per primer cop l’àgil Luis Gil, mentre que el segon, obra de Beto Borregán, ha estat una bona combinació entre el capità i David Páez que li ha cedit la bola al de Cerdanyola que ha buscat el punt feble de Gil superant-lo altre cop per baix.

Feixas posa l’emoció

A la represa, Joan Feixas ha posat l’emoció en el marcador del Palau. El 2-1 marcat pel dorsal 7 dels de Sant Sadurní ha significat que el partit entrés en una dinàmica perillosa pels interessos barcelonistes. El Noia sabia que tenia molt poc a perdre i s’ha deixat la pell fins que David Páez ha tallat de soca-rel qualsevol reacció visitant. Una genialitat de l’argentí, que s’ha tret un xut impossible que ha superat novament Gil.

Borregán suma el gol 24

Ja en el tram final, amb el 3-1, la màquina blaugrana ha tornat a funcionar a les mil meravelles i Borregán ha marcat el segon gol del seu compte particular –el 24è aquesta temporada en l’OK Lliga-, i poc deprés, en el minut 48, Carlitos López ha tancat el partit amb un bon llançament de penal que ha ajustat al pal dret de la porteria dels de Sant Sadurní.

LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 5
NOIA FREIXENET, 1

FC Barcelona Sorli Discau (2+3): Tarrés, Teixidó, Panadero (1), Páez (1) i Borregán (2) –cinc incial-, Carlitos López (1) i Masoliver.

Noia Freixenet (0+1): Gil, Varias, Feixas (1), Cabestany i Brichs –cinc inicial-, Mitjans, Esteva i Selva.

Gols: 1-0, Panadero (min. 5); 2-0, Borregán (min. 6); 2-1, Feixas (min. 38); 3-1, David Páez (42); 4-1, Borregán (min. 47); 5-1, Carlitos López, de penal. (min. 48)

Àrbitres: Valverde i Gómez.