Hoquei patins

19.01.2008 21:11

Tràmit acomplert (0-9)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau ha fet bons els pronòstics que li atorgaven el paper de clar favorit en el partit de Lliga Europea a la pista de l’RHC Wimmis de Suïssa. L’equip de Paüls ha apallissat els suïssos sense contemplacions.

Els locals, un conjunt que ja va perdre de manera clara al Palau Blaugrana el 20 d’octubre passat (7-1), no han estat rival per a un Barça que ha comptat amb la novetat sota pals d’Octavi Tarrés. El fins ara suplent d’Egurrola tindrà l’oportunitat de demostrar la seva vàlua el pròxim mes i mig, temps de recuperació del ‘Pop’, sobrenom amb què el coneixen els seus companys.

Domini sense gols

Els primers minuts del matx han servit per establir els fonaments d’una victòria folgada. Els suïssos, ben replegats, esperaven al darrere i dificultaven les ocasions blaugrana, que, malgrat això, anaven de menys a més i dominaven per complet el tempo del matx.

Superat aquest primer tram del partit i coincidint amb la rotació a la banqueta han arribat els dos primers gols. L’autor, Miquel Masoliver, un dels dos canvis juntament amb Sergi Panadero. Abans del descans, però, Mia Ordeig tancava qualsevol somni local de crear problemes sobre la porteria d’Octavi Tarrés. Amb el 0-4 s’ha arribat al final dels primers 25 minuts reglamentaris.

Mia, golejador

A la represa, les coses no podien començar millor. Un gol ràpid de Panadero ha significat el 0-5. Sis minuts després, al 31, Carlitos López feia el primer del seu compte. Però poc després, amb els locals anant sempre a remolc del bon joc del FC Barcelona Sorli Discau, han arribat dos gols més del golejador de la tarda que s’ha viscut a terres suïsses, Mia Ordeig. L’exjugador del Vic ha materialitzat el 0-7 i el 0-8. I just abans d’acabar, en el minut 47, López novament ha tancat la golejada.

Esteve.JPGCal destacar també la presència sobre la pista helvètica del porter júnior Jordi Esteve, que no ha desaprofitat l’ocasió que li han brindat els tècnics de jugar els últims 10 minuts d’un partit sense història del qual cal ressaltar l’ambient festiu amb què s’han pres els aficionats locals aquest compromís europeu. L’equip de Paüls és cada cop més a prop de la Final a Quatre. Si guanyen el Follonica al Palau es classificaran per a la fase final de la màxima competició continental.
Foto principal: arxiu
LA FITXA
RHC WIMMIS, 0
FCB SORLI DISCAU, 9

RHC Wimmis (0+0): Wasem, Wirth, Ingold, Lenenberjer i Geiser –cinc inicial-, Gmür, Montesino, Halldemann i Pfahler.

FC Barcelona Sorli Discau (4+5): Tarrés, Teixidó, Ordeig (4), López (2) i Páez –cinc inicial-, Masoliver (2), Panadero (1) i Esteve (p.s).

Gols: 0-1, Masoliver (min. 14); 0-2, Masoliver (min. 16); 0-3, Ordeig (min. 21); 0-4, Ordeig (min. 22); 0-5, Panadero (min. 26); 0-6, López (min. 31); 0-7, Ordeig (min. 40); 0-8, Ordeig (min. 42); 0-9, López (min. 47).

Àrbitres: Ulrich (ALE) i Kutjchrer (ALE).