Hoquei patins

12.01.2008 21:23

Líder intractable (2-6)

Carles Cascante

El Barça Sorli Discau segueix liderant amb pols ferm la classificació de l’Ok Lliga. Els homes de Paüls han sabut superar l’1-0 inicial del Tenerife i ha donat una autèntica lliçó d’hoquei amb un joc de conjunt força compacte.

Lluís Teixidó, amb dos gols, i el capità Alberto Borregán, amb dos més, han estat els millors jugadors d’un equip que ha jugat a un gran nivell. Després de l’aturada nadalenca, es destil·la un creixement important en l’estat físic dels homes que entrena Quim Paüls, que aquest dissabte haurien pogut aconseguir un resultat d’autèntic escàndol. David Páez i Miquel Masoliver han estat els altres golejadors blaugrana.

El Cemex s’avança

El primer temps s’ha presentat amb un Tenerife molt ben plantat a la pista. Els jugadors locals, a més, han tingut la sort de trobar-se amb un gol molt matiner que s’ha colat per sota l’aixella del porter Egurrola. Era el minut dos. Amb aquest resultat, els tinerfenys s’han trobat molt còmodes i han generat algunes ocasions importants.

Comencen els contracops del Barça

A poc a poc, el Barça Sorli Discau ha començat a crear més perill que el seu rival, en especial per mitjà dels contracops. Així ha arribat l’empat a un gràcies a una bona contra conduïda per Carlitos López i culminada per Teixidó al fons de la xarxa.

A partir d’aquí ha començat el monòleg del FC Barcelona Sorli Discau. Els de Paüls han arribat en 22 ocasions, només en el primer temps, i han superat per complet un rival entregat. Així ha arribat l’1-2, obra del capità Borregán (min. 18). El Cemex Tenerife, però, amb una jugada realment afortunada, ha acabat arribant al descans de nou en taules.

Gols i més gols

Malgrat que als primers minuts de la represa semblava que el respecte entre tots dos equips seria la tònica dominant, quan els de Paüls han tocat i tocat, el Tenerife no ha pogut superar la superioritat física dels barcelonistes. Així han arribat el 2-3, obra de Masoliver, el 2-4, de Teixidó, i el 2-5, de nou a càrrec del capità Borregán al minut 38. Ja al tram final del partit, David Páez ha acabat tancant el recital blaugrana a Tenerife.
LA FITXA
CEMEX TENERIFE, 2
FCB SORLI DISCAU, 6

Cemex Tenerife (2+2): Nicoletti, Burgoa, Alen (1), Sánchez (1), Costa –cinc inicial-, Creus, Ferrer i Rodríguez.

FCB Sorli Discau (2+4): Egurrola, Teixidó (2), Panadero, Carlitos López, Borregán (2) –cinc inicial-, Masoliver (1), Páez (1) i Ordeig.

Gols: 1-0, Sánchez (min. 2); 1-1, Teixidó (min. 10); 1-2, Borregán (min. 18); 2-2, Josama Alen (min. 25); 2-3, Masoliver (min. 27); 2-4, Teixidó (min. 29); 2-5, Borregán (min. 38); 2-6, David Páez (min. 48).

Àrbitres: Mayor i Martínez.