Hoquei patins

04.01.2008 22:01

Bon inici d’any (6-3)

Carles Cascante

El Cerdanyola i el Barça han començat el 2008 amb un partit dinàmic i atractiu. Cap dels dos equips ha renunciat a l’atac, malgrat que el porter visitant ha estat el que més cops ha hagut d’intervenir per evitar el perill del Barça.

A més del bon joc, als primers compassos del matx també s’hi ha pogut veure el nou fitxatge de l’Epson Cerdanyola, l’argentí Lucas Ordóñez, que ha demostrat una bona entesa i moltes ganes i que ha sortit en el cinc inicial. Un altre aspecte que cal destacar ha estat el parquet del Palau Blaugrana. Ni els jugadors barcelonistes ni els visitants han acabat d’acostumar-se al nou vernís amb què s’ha tractat la pista del Palau. Així, els jugadors han relliscat en nombroses ocasions.

Borregán obre el 2008

El primer gol ha arribat ben d’hora, al minut 6. Com no podia ser d’una altra manera, el capità del FC Barcelona Sorli Discau ha estat l’encarregat d’obrir el marcador amb un xut de cullera que ha superat el veterà Juan Ramon de Moya per sota.

Els vallesans han abaixat una mica la guàrdia i el ritme de joc practicat, en què destacava especialment l’exjunior blaugrana Marc Coy. En aquests breus instants d’indecisió visitant, Carlitos López ha estavellat una bola al pal esquerre de la porteria de De Moya.

Un penal per a cada equip

coy.jpgMarc Coy ha provocat el primer penal de la nit. El mateix jugador ha estat l’encarregat de llançar la pena màxima, però davant hi havia Egurrola que, molt segur, ha rebutjat la bola sense contemplacions. Quatre minuts més tard, al 14, el Barça Sorli Discau ha estat el que ha disposat d’un penal després d’una clara falta comesa sobre Borregán. De la mateixa manera que Coy, el capità Borregán no ha pogut superar De Moya.

Dos gols de David Páez

El segon gol del Barça ha arribat després d’una pèrdua de Lucas Ordóñez. L’argentí ha tornat a pista en l’equip que entrena David Bou, però en una acció un pèl individual ha agafat Masoliver de l’espatlla i ha acabat perdent una bola que ha significat una contra letal de David Páez. El ‘8’ del Barça ha etzibat un potent xut de cullera que ha fet estèril l’estirada de De Moya. Era el minut 18 i, malgrat les protestes de la banqueta visitant, el gol ha acabat pujant al marcador del Palau.

Lucas_cachi.jpgPerò la mala sort no ha acabat aquí per al jove fitxatge de l’Epson Cerdanyola. Una altra bola dividida que en principi semblava tenir controlada s’ha convertit en una altra contra que David Páez ha tornat a culminar amb el 3-0 al minut 23 de partit. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Emoció amb dos gols visitants

A la represa, el ritme ha baixat notablement. El FC Barcelona Sorli Discau portava el pes del matx, però el Cerdanyola seguia combatiu. I així ha estat com els homes de David Bou han aconseguit marcar dos gols de manera consecutiva. El primer, de Miquel Plaza, en una jugada protestada per Egurrola en considerar que la bola no havia arribat a entrar, i el segon, obra de l'exblaugrana Marc Coy, després d’una bona contra.

Pero l’allau de gols no s'ha acabat aquí. Un minut mes tard, al 30, Carlitos López ha aconseguit el 4-2, un gol que ha aportat certa tranquil•litat, malgrat que els vallesans encara han gaudit d’un pal a càrrec de l’incombustible Ordóñez que, de ben segur, donarà molt a parlar aquesta segona volta de l’OK Lliga. El 5-2 ha estat obra de Miquel Masoliver.

Borregán sentencia

Lucas.jpgJa al tram final del matx, Carlitos López ha gaudit d’un penal que no ha pogut marcar, i Lucas Ordóñez, d’una falta directa, que també ha fallat, però que ha vist com el rebuig d’Egurrola el rematava al fons de la xarxa Marc Coy (min. 47). I quan faltaven dos minuts per al final, una bona jugada d’atac del Barça ha acabat amb gol del capità Borregán, que ha superat de nou per sota, i aquest cop ajustat al pal dret, Juan Ramon de Moya (6-3, min. 49).
LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 6
EPSON CERDANYOLA, 3

FC Barcelona Sorli Discau (3+3): Egurrola, Teixidó, Panadero, Borregán (2), Carlitos López (1) –cinc inicial-, David Páez (2), Masoliver (1).

Epson Cerdanyola (0+3): De Moya, Martín, Ordóñez, Coy (2), Gaspar –cinc inicial-, Plaza (1), Aranda, Riba.

Gols: 1-0, Borregán (min. 6); 2-0, Páez (min. 18); 3-0, Páez (min. 23); 3-1, Plaza (min. 29); 3-2, Coy (min. 29); 4-2, López (min. 30); 5-2, Masoliver (min. 40); 5-3, Coy (min. 47); 6-3, Borregán (min. 49).

Àrbitres: Alemany i Pernas.