Hoquei patins

10.05.2007 19:52

L’Ok Lliga, a tocar (4-2)

Carles Cascante

El FC Barcelona Sorli Discau ha tornat a superar el Reus. El conjunt de Manel Barceló, però, tot i les baixes per sanció de Garcia i Gual, ha creat molts més problemes que en el primer partit. David Paéz, amb dos gols, ha estat el millor blaugrana.

Era pràcticament impossible que es repetís el gran partit que es va veure dimarts. Aquest dijous, l’Alnimar Reus Deportiu sí que ha estat, malgrat les baixes, l’equip que Quim Paüls esperava. Els jugadors roig-i-negres, malgrat que només començar la segona part ja perdien per 2-0, han sabut empatar mitjançant Guillem Cabestany. Amb l’empat, però, el Barça ha sabut tornar a fer el joc de control que tant li agrada i ha tornat a endur-se un nou partit davant del Reus amb gols de Mia Ordeig i d’Alberto Borregán. La Lliga és a tocar.

David Páez trenca la teranyina reusenca

Els primers 10 minuts del partit han servit per comprovar com el Reus era un conjunt molt diferent al de dimarts passat. Amb molta precaució, els homes de Manel Barceló s’han deixat dominar amb l’únic objectiu de mantenir la porteria a zero i sortir amb perill al contracop.

A manca de cinc minuts per arribar al descans, els reusencs han gaudit d’una immillorable ocasió per avançar-se. Una falta directa picada per Xavier Caldú no ha acabat dins i ha continuat vida a un Barça que, per uns moments, s’ha vist en la corda fluixa. Tres minuts després, David Páez, un jugador clau en aquests ‘play-off’ final ha marcat l’1-0 amb què s’ha arribat al descans.

Del 2-0 al 2-2

El segon temps ha començat amb un seriós avís d’‘El Negro’ Páez. L’argentí ha etzibat un bon xut que ha acabat al pal dret de la porteria de Guillem Trabal. Dos minuts més tard, el seu germà ha marcat el segon, un gol que ha donat una tranquil•litat al menys aparent. Però quan millor pintaven les coses, el Reus ha sabut treure la qualitat que se li suposa a un equip que està jugant per guanyar el títol de l’Ok Lliga i ha aconseguit empatar amb dos gols de Guillem Cabestany. El primer, de penal. I el segon, després d’una bona contra de l’equip de Manel Barceló.

Orgull blaugrana

Ja en el tram final del matx, Mia Ordeig i Alberto Borregán han sabut capgirar una situació adversa. Els gols de l’exjugador del CP Vic i del davanter format en el planter blaugrana han servit per tancar un matx que s’havia posat molt complicat amb l’empat a dos després dels gols de l’exjugador de l’Igualada, Cabestany. El Barça esperarà ara tancar la Lliga a Reus en el tercer partit que es jugarà diumenge vinent a la capital del Baix Camp. L’hora, les cinc de la tarda.

LA FITXA
FC BARCELONA SORLI DISCAU, 4
ALNIMAR REUS DEPORTIU, 2

FC Barcelona Sorli Discau (1+3): Egurrola, Masoliver, Borregán (1), David Páez (2) i Sergi Panadero –equip inicial-, Mia Ordeig (1), J.L. Páez i Carlos López.

Alnimar Reus Deportiu (0+2): Trabal, Casanovas, Caldú, Toni Sánchez i Teixidó –equip inicial- Borràs i Cabestany (2).

Gols: 1-0, David Páez (min. 23); 2-0, David Páez (min.28); 2-1, Cabestany (min. 32); 2-2, Cabestany (min. 34); 3-2, Ordeig (min. 38); 4-2, Alberto Borregán (min. 45).

Àrbitres: Garcia i Vidal.